Το κλασικό γουέστερν του 1960 «The Magnificent Seven» έρχεται για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη με τη μορφή remake, μόνο που αυτή τη φορά το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο, καθώς γίνεται από τον τρομερό σκηνοθέτη Antoine Fuqua. Ο Fuqua μετά τα «Training Day» και «The Equalizer«, συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον ηθοποιό Denzel Washington και αυτή τη φορά μας μεταφέρει στην Άγρια Δύση, με την ταινία να κυκλοφορεί και το πρώτο της trailer το οποίο υπόσχεται πολλά!

Όπως κάθε καλό Western το «Magnificent Seven» πρόκειται να έχει αρκετή δράση και μπόλικο πιστολίδι δίχως τέλος, ενώ το εντυπωσιακό cast των Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Haley Bennett, Matt Bomer και Vinnie Jones, μας δηλώνει πως πρόκειται να δούμε και αρκετούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Το φιλμ περιγράφει την περιπέτεια επτά μισθοφόρων οι οποίοι έχουν προσληφθεί από τους εργαζόμενους της μικρής πόλης Rose Creek, με σκοπό να την απελευθερώσουν από τον έλεγχο ενός μοχθηρού βιομηχάνου.

Αναμένουμε επίσημη ημερομηνία προβολής στη χώρα μας!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar