Από τον δημιουργό των ταινιών «Iron Man 3», «Φονικό Όπλο 2» και «Kiss Kiss Bang Bang» έρχεται το νέο φιλμ με τίτλο «The Nice Guys» και έχει ως πρωταγωνιστές τους Russell Crow και Ryan Gosling. Η ταινία διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1970, όπου ο «καλός» Holland March (Gosling) και ο «κακός» Jackson Healy (Crowe), θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του για να λύσουν την υπόθεση ενός χαμένου κοριτσιού και τον μυστηριώδη θάνατο ενός πορνοστάρ. Στην πορεία όμως της έρευνας τους, θα ανακαλύψουν μια σκοτεινή συνομωσία που φτάνει μέχρι και τους υψηλότερους κύκλους εξουσίας.

Οι δύο ηθοποιοί θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μαζί σε ταινία και θα πρέπει να αποδείξουν πως είναι τα χειρότερα καλύτερα παιδιά στο νέο έργο του Shane Black, το οποίο όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω, πρόκειται για ένα φιλμ μυστηρίου με πολλά κωμικά στοιχεία, όπως άλλωστε έχουμε δει και στις προηγούμενες δουλειές του. Μόνο και μόνο πάντως που θα παίζουν οι Crowe και Gosling, το «Nice Guys» αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρον επιλογή.

Το «Nice Guys» θα προβληθεί στη χώρα μας στις 26 Μαΐου!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar