Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Δεν πέρασε αρκετός καιρός από τη στιγμή που προβλήθηκε στους κινηματογράφους η ταινία τρόμου «The Conjuring 2» και βλέποντας το εντυπωσιακό της άνοιγμα με 96$ εκατομμύρια (έναντι 40$ εκατομμύρια budget), η New Line Cinema δεν θέλει να κάτσει με σταυρωμένα χέρια και πέρα από τα «The Conjuring 3» και «Annabelle 2», ανακοίνωσε το επόμενο spin-off του franchise που θα έχει τίτλο «The Nun».

Για όσους δεν γνωρίζουν η «Nun» είναι ένας δαίμονας που παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Conjuring 2, αλλά το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι πως ο χαρακτήρας προστέθηκε τελευταία στιγμή στην ταινία, για την ακρίβεια τρεις μήνες πριν την προβολή της, όταν ήρθε στον σκηνοθέτη James Wan το concept του δαίμονα και τον πρόσθεσε στο φιλμ του.

The Nun: H νέα spin-off ταινία τρόμου του Conjuring!

Το Nun θα αποτελέσει το δεύτερο στη σειρά spin-off του Conjuring, καθώς το 2014 είχε προβληθεί το «Annabelle» που παρόλο τα έσοδα που απέφερε δεν έπεισε κριτές και κοινό. Με τους Wan και Peter Safran να επιστρέφουν ως παραγωγοί και τον David Leslie Johnson (Aquaman) να αναλαμβάνει το σενάριο, μένει να δούμε ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του Nun και φυσικά αν θα είναι καλύτερο του προκάτοχου του Annabelle.

Το Annabelle 2 έχει προγραμματιστεί να προβληθεί τον Μάιο του 2017, ενώ μένει να δούμε πότε θα ανακοινωθούν οι επίσημες ημερομηνίες για το «The Nun», αλλά φυσικά και για το «The Conjuring 3».

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar