Πώς θα σας φαινόταν αν κάθε πρωί ο Dwayne Johnson, γνωστός ευρύτερα ως «The Rock», σας ξυπνούσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο; Αυτό προσπαθεί να πετύχει ο ηθοποιός και περιστασιακός επαγγελματίας παλαιστής του WWE με το The Rock Clock app.

Στόχος του The Rock Clock

Στόχος της εφαρμογής The Rock Clock είναι να πείσει τους Android χρήστες να το κατεβάσουν δωρεάν μέσω Google Play, και να αντικαταστήσουν με αυτό το κλασικό ξυπνητήρι της συσκευής τους.

Ως μέρος του Project Rock, στόχος της εφαρμογής είναι να κινητοποιήσει και να εμπνεύσει τους χρήστες της ώστε να εκπληρώσουν τους δικούς τους στόχους και όνειρα.

Αυτό το πετυχαίνει η εφαρμογή έχοντας τον Dwayne Johnson να βιντεοσκοπεί ένα νέο μήνυμα κάθε μέρα, για κάθε πρωινό ξύπνημα, πείθοντας τους χρήστες να ξεκινήσουν δυναμικά τη μέρα τους.

Λειτουργίες του The Rock Clock

Ο Dwayne Johnson έχει δημιουργήσει 25 δικούς του ήχους αφύπνισης, από τους οποίους κάποιοι είναι χιουμοριστικοί, άλλοι χρησιμοποιούν μουσικά όργανα και άλλοι θυμίζουν κατάσταση πολέμου. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η φωνή του δημιουργού.

Το σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι ήχοι θα σας ξυπνήσουν έγκαιρα!

Επίσης, η εφαρμογή διαθέτει λειτουργία για να θέτουν οι χρήστες κάποιον στόχο (ένα project γενικότερα) σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή σε αόριστο χρόνο.

Τέλος, η εφαρμογή διαθέτει, όπως η ίδια ισχυρίζεται, την ώρα αφύπνισης που θέτει ο The Rock στο κινητό του τηλέφωνο με την ένδειξη «Rock Time», καθώς και επιλογή για «Sleep Mode», δείχνοντας στην οθόνη απλώς την τωρινή ώρα και το επόμενο ξυπνητήρι.

Προσοχή προσοχή για τους υπναράδες, το The Rock Clock δεν περιέχει λειτουργία αναβολής καθώς δεν αρέσει στον δημιουργό της! 😛

Κάνε εγγραφή στο YouTube κανάλι μας:

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για