Τι μουσική να ακούσω; Σου έχουμε την απάντηση!

Καθημερινά περνάμε από διάφορες φάσεις και δραστηριότητες. Πότε ξυπνάμε και είμαστε χαλαροί πίνοντας τον καφέ μας, πότε μας πιάνει μια μελαγχολία, πότε είμαστε χαρούμενοι, πότε διαβάζουμε, πότε γυμναζόμαστε, πότε απλά χαζεύουμε το τζάκι/τον καιρό έξω.

Η μουσική προσωπικά με συντροφεύει αρκετές ώρες μέσα στη μέρα και χάρη στο kasetophono.com κατάφερα να ξεφύγω από τα ίδια και τα ίδια τραγούδια της συλλογής μου, την οποία ακούω πλέον πιο αραιά εξαιτίας του προηγούμενου site και εκτιμώ περισσότερο σε κάθε άκουσμα.

Το kasetophono.com είναι ένα ελληνικό site (μη σας μπερδεύει το .com, έχει και αγγλική έκδοση) το οποίο φιλοξενεί λίστες μουσικών κομματιών από το YouTube και τις έχει διαχωρίσει σε κατηγορίες με πολύ έξυπνο τρόπο. Ενδεικτικά, μπορείτε να επιλέξετε μουσική ανά:

  • Εποχή (άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας)
  • Διάθεση (χαρά, μελαγχολία, έρωτας, χαλάρωση, κλπ)
  • Είδος (ροκ, τζαζ, διασκευές, alternative, soundtracks, αφιερώματα, κλπ)
  • 24ωρο (πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, νύχτα)
  • Δραστηριότητα (γυμναστική, μαγείρεμα, καθαριότητα, κλπ)

Φυσικά, υπάρχει και διαχωρισμός μεταξύ ελληνικής και ξένης μουσικής για όσους τυχόν ακούτε μονάχα ένα από τα δύο είδη.

Μπορείτε λοιπόν να δοκιμάσετε διάφορες μουσικές λίστες και να ανακαλύψετε νέα τραγούδια από το αγαπημένο σας είδος μουσικής ή απλά να αφήσετε μια λίστα να παίζει στο παρασκήνιο, ενώ κάνετε κάτι άλλο.

Εγώ, για παράδειγμα, όση ώρα έγραφα το κείμενο αυτό άκουγα την παρακάτω λίστα με ονομασία «Baby, It’s Cold Outside». 🙂

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz