Το application Fruit Ninja γίνεται ταινία!

Μπορεί να μην είχαμε φανταστεί πως μία γνωστή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και συγκεκριμένα το «Angry Birds» πως θα ερχόταν στη μεγάλη οθόνη σε μορφή animation ταινίας, αλλά από ότι φαίνεται δεν θα είναι η μόνη. Σύμφωνα με το site «The Hollywood Reporter» άλλο ένα πασίγνωστο game κινητών έρχεται επίσης σε μορφή ταινίας και δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας «Fruit Ninja», στο οποίο πραγματικά έχουμε φάει άπειρες ώρες με σκοπό να κάνουμε το μεγαλύτερο ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα το έγκυρο site αναφέρει πως θα δούμε το app σε μορφή live-action οικογενειακής κωμωδίας, με τον Tripp Vinson (The Number 23, San Andreas) να αναλαμβάνει την παραγωγή και τους J.P. Lavin και Chad Damiani να αναλαμβάνουν το σενάριο. Τώρα όσον αφορά την πλοκή της ταινίας, σίγουρα θα αποτελέσει δύσκολο έργο για τους σεναριογράφους, καθώς το παιχνίδι τα μόνα στοιχεία που περιέχει είναι μικροί νίντζα που πετσοκόβουν διάφορα φρούτα. Για να δούμε πόση φαντασία έχουν οι σεναριογράφοι και τι ιστορία θα δημιουργήσουν!

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!