Το πασίγνωστο first person shooter παιχνίδι Battlefield με τους χιλιάδες χρήστες, έρχεται όπως δείχνουν τα πράγματα στη μικρή οθόνη σε μορφή τηλεοπτικής σειράς. Σύμφωνα με το site «The Verge» η εταιρία Paramount Television αγόρασε τα δικαιώματα από την EA για μεταφορά του πολεμικού παιχνιδιού σε σειρά, έχοντας μάλιστα την Anonymous Content ως εταιρία παραγωγής και τους Michael Sugar και Ashley Zalta ως executive producers.

Το Battlefield έρχεται σε μορφή τηλεοπτικής σειράς!

Με τα παιχνίδια Battlefield μέχρι στιγμής να διαδραματίζονται σε όλους τους μεγάλους πολέμους που έχουν συμβεί στον κόσμο, το μόνο που μένει  να μάθουμε είναι ποιον θα επιλέξουν να παρουσιάσουν και αν φυσικά θα έχει τη μορφή mini σειράς (όπως το Band of Brothers) ή αν θα είναι κανονική με πολλές seasons. Όπως και να χει, το γεγονός ότι θα δούμε μεταφορά ενός ακόμα γνωστού video game, είναι ένα σπουδαίο νέο και όλοι θα το περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον!

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz