Ακόμα δεν έκατσε να ξεκουραστεί ο άνθρωπος από τα δύσκολα και απαιτητικά γυρίσματα του Revenant και ο Leonardo DiCaprio ψάχνει να βρει από τώρα την επόμενη ταινία που θα πρωταγωνιστήσει. Για την ακρίβεια ο αγαπημένος μας ηθοποιός την βρήκε κιόλας και έχει τον τίτλο Conquest, όπου θα συνεργαστεί ξανά με τον σεναριογράφο Mark L. Smith, που έβαλε το χεράκι του και στο υποψήφιο για 12 Όσκαρ Revenant.

Πληροφορίες για την ταινία ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το «Conquest» θα είναι ένα φιλμ της Paramount Pictures και την παραγωγή της θα την αναλάβει ο John Davis των «I, Robot«, «Predator» και «The Man from U.N.C.L.E«. Μόνο που θα παίζει όμως ο DiCaprio είναι φυσικά αρκετό για να μας τραβήξει το ενδιαφέρον. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar