Χωρίς καν να έχει γίνει η παγκόσμια προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας Deadpool, οι δημιουργοί του έχουν ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζουν την επόμενη συνέχεια του, καθώς οι σεναριογράφοι Rhett Reese και Paul Wernick έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν το σενάριο του δεύτερου μέρους. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού μιλάμε για τον Deadpool, δηλαδή τον πιο εκκεντρικό και κάφρο σούπερ ήρωα της Marvel που ακόμα και να μην τον έχεις ξανακούσει ποτέ σου, το τρομερό marketing της ταινίας με τα ξεκαρδιστικά μίνι spots που έχουν κατακτήσει το διαδίκτυο, σου έχουν κινήσει την περιέργεια να δεις την ταινία του και να τον γνωρίσεις.

Οι δημιουργοί πάντως του Deadpool με αυτή την κίνηση δείχνουν πως είναι απόλυτα αισιόδοξοι για την πορεία της ταινίας και έχουν δηλώσει πως οι αναμενόμενες εισπράξεις στο box office θα κυμαίνονται μεταξύ $65 με $75 εκατομμυρίων το πρώτο διήμερο. Ο Deadpool θα προβληθεί στη χώρα μας στις 18 Φεβρουαρίου και φυσικά αποτελεί μια must επιλογή για τον κινηματογράφο, που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar