Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Η έκτη season του Game of Thrones έφτασε στο τέλος της και ειλικρινά δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με καλύτερο τρόπο. Προσφέροντας μας ίσως το καλύτερο επεισόδιο που έχουμε δει μέχρι στιγμής σε ολόκληρη τη σειρά, το φινάλε της έκτης season πέρα από τρομερές εξελίξεις και ανατροπές, μας πρόσφερε ένα ακόμα πολύ επικό soundtrack.

Σε όλες τις season του το Game of Thrones μας προσφέρει τρομερή μουσική, με τους δημιουργούς πραγματικά να δίνουν ρέστα, αλλά το soundtrack «Light of the Seven» που ακούσαμε στην αρχή του επεισοδίου, πραγματικά είναι ότι καλύτερο και πιο δραματικό μας έχει προσφέρει μέχρι στιγμής η σειρά. Απλά απολαύστε το!

https://www.youtube.com/watch?v=MFK0yG8xG5I

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar