Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Από τότε που μαθεύτηκε πως ανεβαίνει θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές τους Harry Potter και την παρέα του, έχει γίνει ένας μικρός χαμός στο internet για το αν η συγκεκριμένη παράσταση έχει περιθώριο να γυριστεί και σε ταινία. Το θεατρικό έργο διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά τα γεγονότα της τελευταίας ταινίας «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2» και έχει για πρωταγωνιστή τον δεύτερο γιο του Harry, Albus Severus, αλλά και τη γνωστή τριάδα των Harry Potter, Ron Weasley και Hermione Granger, με διαφορετικούς ηθοποιούς.

Το Harry Potter & The Cursed Child γίνεται ταινία;

Το σενάριο της παράστασης είναι χωρισμένο σε δύο μέρη και έχει γραφτεί από τον Jack Thorne σε συνδυασμό με την ίδια την συγγραφέα των βιβλίων J.K. Rowling, η οποία αρχικά είχε αρνηθεί τη φήμη για μεταφορά του έργου στη μεγάλη οθόνη. Κάπου εδώ όμως έρχεται η Warner Bros η οποία κατέθεσε αίτηση προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων της παράστασης, μία κίνηση που συνήθως γίνεται με σκοπό να γυριστεί ταινία, άρα το πιο πιθανό να ξαναδούμε τον αγαπημένο μας Harry Potter στον κινηματογράφο.

Επίσημη ανακοίνωση για την ενέργεια αυτή δεν έχει κάνει ακόμα η Warner, αν και χωρίς την άδεια της Rowling ταινία δεν πρόκειται να γίνει. Παρόλα αυτά πάντως σε παλιότερη συνέντευξη του ο Daniel Radcliffe είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ξαναγυρίσει στο ρόλο του Harry Potter, μόνο όμως αν το σενάριο ήταν καλό.

Το Harry Potter & The Cursed Child γίνεται ταινία;

Αν σκεφτεί κανείς όλα αυτά, σε συνδυασμό και με την δήλωση της Emma Watson (Hermione) που θεωρεί την παράσταση ένα αριστούργημα, ίσως όντως η κίνηση της Warner να αποτελεί ένα από τα πρώτα βήματα για να δούμε μαζί με την ερχόμενη τριλογία «Fantastic Beasts and Where to Find Them«, άλλη μία φοβερή ιστορία του μαγικού κόσμου της Rowling στη μεγάλη οθόνη. Θα δείξει!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar