Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Όπως δείχνουν τα πράγματα οι περιπέτειες του θρυλικού Indiana Jones δεν έχουν τελειώσει, καθώς η Disney ανακοίνωσε επίσημα πως το 2019 θα προβληθεί η πέμπτη συνέχεια της σειράς και θα έχει πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον αγαπημένο μας Harrison Ford. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η Disney επίσης ανακοίνωσε πως ο σκηνοθέτης της σειράς Steven Spielberg θα επιστρέψει επίσης στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Γενικά είχαν ακουστεί πολλές φήμες για τον αν θα υπάρξει συνέχεια του Indiana Jones από τότε που η Disney αγόρασε τα δικαιώματα από τη Lucas Film, με τις περισσότερες από αυτές να αναφέρουν πως τα studio έψαχναν για νέο πρωταγωνιστή, με τον Ford όμως επίσης να συμμετέχει στη νέα ταινία. Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν καθώς ο 74χρονος ηθοποιός που εξακολουθεί να γυρίζει τις περισσότερες σκηνές δράσης μόνος του, αποδεικνύει πως δεν μασάει και πως ακόμα το έχει!

Η τελευταία ταινία Indiana Jones προβλήθηκε το 2008 και είχε τίτλο «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» και η πέμπτη συνέχεια και ίσως και τελευταία θα προβληθεί τον Ιούλιο του 2019.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar