Το κανάλι ABC ετοιμάζει σειρές Marvel και Star Wars!

0

Μετά την ακύρωση του Agent Carter και την άρνηση προβολής της σειράς Most Wanted, το κανάλι ABC πέρα από το Agents of Shield θέλει να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τη συνεργασία του με τη Marvel. Εκτός από τη Marvel όμως, το γνωστό κανάλι φαίνεται να έχει βάλει στο μάτι και άλλο ένα μεγάλο franchise που δεν είναι άλλο από το Star Wars.

Σύμφωνα με δηλώσεις μελών του καναλιού, το ABC βρίσκεται σε συζητήσεις με Marvel και Lucasfilm και γενικώς ψάχνουν να βρουν πρωτότυπες ιδέες για δημιουργία νέων σειρών τόσο του κόσμου των σούπερ ηρώων, όσο και να αναπτύξουν την πρώτη live-action σειρά του κόσμου του Star Wars. Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι, οι συζητήσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα και βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, κάτι που σημαίνει πως το πιο πιθανό να υπάρξει τελική συνεργασία.

Το κανάλι ABC ετοιμάζει σειρές Marvel και Star Wars!

Πέρα όμως από το ABC, η Lucasfilm φαίνεται να διαπραγματεύεται και με το κανάλι Netflix που επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον να προβάλει σειρά Star Wars και μάλιστα φήμες αναφέρουν πως θέλει να προχωρήσει στην προβολή τριών σειρών του κόσμου του μεγάλου franchise.

Άρα με το Netflix να προβάλει τις νέες σειρές του Luke Cage, Iron Fist, Defenders της Marvel και το ABC να προχωρά στην Season 4 του Agents of Shield που θα έχει μέσα και τον Ghost Rider, μένει να δούμε ποιο από τα δύο κανάλια (ή και τα δύο!) θα καταλήξει σε συμφωνία με τη Lucasfilm!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar