Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Αφού είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες από την έκτη season της αγαπημένης σειράς Game of Thrones, όλοι μας περιμέναμε το κανάλι HBO να κυκλοφορήσει επιτέλους το full trailer της σειράς.  Όπως δείχνουν τα πράγματα όμως, το κανάλι έχει σκοπό να παρατείνει και άλλο την αγωνία μας, καθώς για άλλη μια φορά κυκλοφόρησε ένα tease. Το συγκεκριμένο μίνι trailer όμως, που έχει τίτλο Hall of Faces, έχει μια ιδιαιτερότητα καθώς βλέπουμε τα πρόσωπα όλων των χαρακτήρων της σειράς, ζωντανών-νεκρών στο χώρο που βρίσκεται ο «Θεός με τα Πολλά Πρόσωπα» και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς το μήνυμα που θέλει να μας περάσει. Αλλά επειδή το έχουμε μάθει το Game of Thrones και όλα είναι πιθανά, στις 24 Απριλίου που κάνει πρεμιέρα η έκτη season, όλα ελπίζουμε να γίνουν πιο ξεκάθαρα!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar