Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πως και πως περιμένουν όλοι οι φαν των video games την προβολή της ταινίας Warcraft που θα φέρει τις δύο φυλές Alliance και Horde για πρώτη φορά αντιμέτωπες στη μεγάλη οθόνη. Μέχρι στιγμής το πρώτο trailer της ταινίας και τα διάφορα teasers που έχουν κυκλοφορήσει, μας έχουν δώσει μια πρώτη ιδέα για το τι πρόκειται να δούμε, αλλά τώρα ήρθε και το επίσημο δεύτερο trailer του Warcraft το οποίο πραγματικά θα σε στείλει!

Δείχνοντας παραπάνω σκηνές με τους γνωστούς χαρακτήρες του παιχνιδιού εν δράση, το νέο trailer του Warcraft μας υπόσχεται μια απίστευτη περιπέτεια γεμάτη ένταση και δράση και γιατί όχι να καταφέρει να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο σκληροπυρηνικό φαν της σειράς. Ετοιμαστείτε λοιπόν καθώς στις 9 Ιουνίου, οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες Anduin Lothar (Travis Fimmel), Garona (Paula Patton), Durotan (Toby Kebbell), Orgrim (Robert Kazinsky), Gul’dan (Daniel Wu), Khadgar (Ben Schnetzer), Medivh (Ben Foster) και πολλοί άλλοι, έρχονται στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες και έχουν άγριες διαθέσεις!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar