Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Έπειτα το επικό trailer του «Suicide Squad«, έρχεται και το νέο trailer του τρίτου και σημαντικότερου μέρους της σειράς Divergent, το οποίο δείχνει επίσης ενδιαφέρον. Ο λόγος για το «Divergent Series: Allegiant», το οποίο αποτελεί το πρώτο μέρος του τρίτου και τελευταίου ομότιτλου βιβλίου φαντασίας της συγγραφέως Veronica Roth. Για όσους δεν ξέρουν, η σειρά μας ταξιδεύει σε μια post apocalyptic εκδοχή του Σικάγου, όπου οι άνθρωποι για λόγους ασφαλείας είναι αναγκασμένοι να χωρίζονται σε πέντε φατρίες αναλόγως την προσωπικότητά τους.

Το Divergent: Allegiant ακολουθεί τα γεγονότα του δεύτερου μέρους (Insurgent) και μας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές μας Tris (Shailene Woodley) και Four (Theo James), οι οποίοι εγκαταλείπουν για πρώτη φορά την πόλη και την οικογένεια τους, με σκοπό να ταξιδέψουν πέρα από το τείχος και να βρουν μια ειρηνική λύση, για να μην εμπλακεί η πόλη τους στον πόλεμο που απειλεί όλη την ανθρωπότητα. Εκεί όμως θα ανακαλύψουν διάφορα μυστικά και συγκλονιστικές αλήθειες που θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα.

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν οι Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Naomi Watts, Maggie Q και Jeff Daniels και η προβολή της θα γίνει στις 18 Μαρτίου στην Αμερική, ενώ το δεύτερο μέρος έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουνίου του 2017.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για