Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Όπως είχαμε ακούσει και στο πρώτο trailer της ταινίας «We always knew they were coming back», έτσι και εμείς πάντα πιστεύαμε πως θα δούμε κάποια στιγμή sequel της τρομερής ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Independence Day«. 20 χρόνια μετά λοιπόν έρχεται η πολυαναμενόμενη συνέχεια με τίτλο «Independence Day: Resurgence» και πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο της trailer, το οποίο θα λέγαμε ότι όχι μόνο είναι καταπληκτικό, αλλά περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που περιμένουμε από μια ταινία του είδους της και μας κάνει να νιώσουμε πως άξιζε η τόση μεγάλη αναμονή!

Μπόλικη δράση, τρομερά εφέ, αγαπημένους χαρακτήρες που επιστρέφουν και μια απίστευτη περιπέτεια, είναι λίγα από τα πράγματα που μας υπόσχεται η νέα Ημέρα Ανεξαρτησίας, η οποία θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει πολύ καλές προοπτικές για να ξεπεράσει τον προκάτοχο του. 20 χρόνια μετά την πρώτη επίθεση και με τους ανθρώπους να έχουν αξιοποιήσει την εξωγήινη τεχνολογία, η Γη θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με μια νέα απειλή, που δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο έχουν αντιμετωπίσει. Με παλιούς και νέους χαρακτήρες να εμφανίζονται και δυστυχώς χωρίς τον Will Smith, ο οποίος δεν δέχθηκε να επιστρέψει λόγω υποχρεώσεων στο «Suicide Squad«, το «Independence Day: Resurgence» που θα προβληθεί στη χώρα μας στις 23 Ιουνίου αποτελεί σίγουρα μια must επιλογή.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για