Το πρώτο promo trailer του reunion των Friends!
Πες το και στους φίλους σου 😉

Αφού είδαμε την πρώτη φωτογραφία με το cast της γνωστής σειράς «Φιλαράκια» να βρίσκεται μαζί ξανά μετά από τόσα χρόνια στο ίδιο δωμάτιο, ήρθε και το πρώτο μίνι trailer του special επεισοδίου, που πολλοί έχουν ονομάσει ως «Friends Reunion». Από το trailer καταλαβαίνουμε πως δεν πρόκειται ακριβώς για επεισόδιο όπου οι χαρακτήρες θα υποδύονται τους χαρακτήρες τους, αλλά για μία περισσότερο συνάντηση μελών από τις σειρές που έχει συνεργαστεί ο σκηνοθέτης James Burrows, για τον οποίο γίνεται και η συνάντηση αφού συμπληρώνει τα 1000 επεισόδια της καριέρας του.

Πέρα από τα «Φιλαράκια» στο special αυτό event θα συμμετέχουν και άλλοι ηθοποιοί γνωστών κωμικών σειρών, όπως «The Big Bang Theory», «Taxi», «Cheers», «Frasier», «Mike & Molly» και «Will and Grace». Δυστυχώς όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο, ο Matthew Perry που υποδυόταν τον Chandler Bings δεν θα παρευρεθεί στη συνάντηση, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα υπόλοιπα πέντε μέλη της αγαπημένης μας σειράς. Υπενθυμίζουμε πως το επεισόδιο θα προβληθεί στο κανάλι NBC στις 21 Φεβρουαρίου.

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here