Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του 2016, ήταν το κρυφό project του J.J. Abrams με τίτλο 10 Cloverfield Lane, το οποίο ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε το πρώτο του trailer την ίδια ημέρα και μάλιστα λίγους μήνες πριν τη προβολή του στους κινηματογράφους. Με την ταινία να αποτελεί sequel του Cloverfield του 2008, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού και των κριτών και όπως καταλάβατε δεν θα αποτελεί την μοναδική συνέχεια του project, καθώς ο Abrams ήδη ετοιμάζει το επόμενο sequel με τίτλο God Particle!

Το God Particle είναι ένα από τα πολλά sequel του 10 Cloverfield Lane!

Σύμφωνα με το site «The Wrap» η ταινία God Particle θα έχει σχέση με μια ομάδα αστροναυτών, οι οποίοι θα κάνουν μια μεγάλη ανακάλυψη και θα καταλήξουν να παλέψουν για τις ζωές τους. Τώρα το πόσο άμεσα θα σχετίζεται με τους χαρακτήρες του 10 Cloverfield Lane ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, αν και η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια Mary Elizabeth Winstead δεν βρίσκεται στο cast της ταινίας.

Το God Particle είναι ένα από τα πολλά sequel του 10 Cloverfield Lane!

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα ο Abrams δεν ετοιμάζει μόνο το God Particle, αλλά και πολλές άλλες ταινίες θέλοντας να κάνει το Cloverfield ένα μεγάλο σύμπαν με πολλές παράλληλες ιστορίες που θα συνδέονται τελικά μεταξύ τους!

Το God Particle είναι ένα από τα πολλά sequel του 10 Cloverfield Lane!

Όσον αφορά τώρα το God Particle , ο Julius Onah θα αναλάβει να σκηνοθετήσει το σενάριο των Oren Uziel και Doug Jung, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, Ziyi Zhang, Elizabeth Debicki, Daniel Brühl και Chris O’Dowd για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Το God Particle θα προβληθεί στις 24 Φεβρουαρίου του 2017!

 

Εγγραφή σε email Newsletter>

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!