Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μετά από άπειρα teaser, κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο μεγάλης διάρκειας trailer της έκτης season της αγαπημένης μας σειράς Game of Thrones και η αλήθεια είναι πως μας έχει φάει η αγωνία να μάθουμε τι θα συμβεί. Τα teasers γενικά μας έχουν προειδοποιήσει πως «Δεν έχουμε ιδέα για τι πρόκειται να συμβεί», ενώ οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σειράς υπόσχονται πως θα πρόκειται για την καλύτερη season που θα κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Οι εξελίξεις τρέχουν και η σειρά γενικά όσο προχωρά ανεβάζει και άλλο την αδρεναλίνη, με την αγωνία όλων μας φυσικά να επικεντρώνεται στο μέλλον του Jon Snow, ο οποίος είχε άσχημη μοίρα στο τέλος της πέμπτης season.

Η έκτη season του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου. Υπομονή και έρχεται!

Update: Το βίντεο αφαιρέθηκε από το YouTube.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για