Κυκλοφόρησε επιτέλους το πολυαναμενόμενο trailer της ταινίας «Doctor Strange» της Marvel με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch και με μια πρώτη ματιά θα λέγαμε πως είναι αρκετά ενδιαφέρον. Παίζοντας με παιχνίδια του μυαλού και θέλοντας να μας ταξιδέψει σε παράλληλους κόσμους, το trailer του Doctor Strange μπορεί να μην δείχνει πολύ δράση, κάτι που σίγουρα θα γίνει στα επόμενα, αλλά σίγουρα μας πείθει πως πρόκειται για μια διαφορετική ταινία της Marvel από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα, ο νευροχειρούργος Stephen Strange θα αποκτήσει τραύματα τα οποία θα σημάνουν το τέλος της καριέρας του. Μη μπορώντας να αποδεχτεί αυτήν την κατάσταση, θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για να αναζητήσει βοήθεια και όλα θα αλλάξουν όταν ένας μάγος θα τον πάρει υπό την προστασία του και τον εκπαιδεύσει  να ανακαλύψει τον κόσμο της μαγείας και των εναλλακτικών κόσμων. Με πρωταγωνιστή τον Cumberbatch που τον γνωρίζουμε από τη σειρά «Sherlock» στο ρόλο του εκκεντρικού ντετέκτιβ και από το «Imitation Game» που του έδωσε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ και συμπρωταγωνιστές τους Rachel McAdams (The Notebook, True Detective), Mads Mikkelsen (Casino Royale, Hannibal) και Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave), ο «Doctor Strange» που θα προβληθεί στις 3 Νοεμβρίου, αποτελεί σίγουρα μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar