Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει χαμός με τα reboot/sequel/prequel ταινιών, καθώς τα περισσότερα χρήματα παίζονται εκεί και πραγματικά μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν οι παραγωγοί ταινιών έχουν τελικά στερέψει από ιδέες. Τις περισσότερες φορές πάντως οι ταινίες αυτές μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, λόγω της επιτυχίας των προκατόχων τους κυρίως, παρόλο που τις περισσότερες φορές μας απογοητεύουν στο τέλος.

Ένα από τα πολλά reboot που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο μέλλον είναι αυτό της «Μούμιας» ή όπως είναι και ο original τίτλος της ταινίας «The Mummy», η οποία θα έχει ως πρωταγωνιστή τον μετρ των ταινιών δράσης Tom Cruise. Η ταινία έγινε γνωστή από τo τότε remake του 1999, με πρωταγωνιστές τους Brendan Fraser και Rachel Weisz και είχε μεγάλη επιτυχία στο κοινό επειδή συνδύαζε πολύ αποτελεσματικά τη δράση με το χιούμορ, αν και οι δύο συνέχειες της δεν είχαν την ίδια επιτυχία.

Με πρωταγωνιστή όμως τον Cruise, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να συμμετέχει σε ποιοτικές ταινίες δράσης, το «Mummy» αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί επίσης και η Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) στο ρόλο της κακιάς μούμιας και θα προβληθεί στις 9 Ιουνίου του 2017!

Ο Tom Cruise είναι ο νέος πρωταγωνιστής της "Μούμιας"

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για