Και ποιος δεν είχε τρομάξει με τον τρομακτικό και φρικιαστικό κλόουν «Pennywise the Dancing Clown» της τηλεταινίας «It» που είχε κυκλοφορήσει το 1990. Η ταινία βασιζόταν σε ένα από τα γνωστά βιβλία του μετρ τρομακτικών ιστοριών Stephen King, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1986 και πραγματικά είχε πανικοβάλει μια ολόκληρη γενιά αναγνωστών. Η ιστορία περιγράφει τις περιπέτειες επτά παιδιών που τρομοκρατούνται από τον φρικιαστικό κλόουν, ο οποίος χρησιμοποιεί τους χειρότερους φόβους των θυμάτων του, για να πανικοβάλλει και να κυνηγήσει τα θύματα του.

Πριν χρόνια είχε ανακοινωθεί πως θα γινόταν μεταφορά του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη, αλλά η αποχώρηση του τότε σκηνοθέτη Cary Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective) που ήθελε μια διαφορετική προσέγγιση της ταινίας, είχε παγώσει τα πράγματα. Τη σκηνοθεσία πλέον την έχει αναλάβει ο Andrés Muschiettiο, που είχε δημιουργήσει το αρκετά τρομακτικό «Mama«, ενώ ο παραγωγός Roy Lee δήλωσε πως το φιλμ θα είναι αρκετά κοντά με το βιβλίο. Επίσης, όπως και στις αρχές, προγραμματίζεται να κυκλοφορήσουν δύο ταινίες οι οποίες φυσικά θα είναι R-Rated. Άραγε το remake του «It» θα είναι τόσο τρομακτικό όσο το βιβλίο;

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar