Όταν το 1997 είχε κυκλοφορήσει η ταινία του σκοτεινού αντιήρωα Spawn του ομότιτλου comic, όλοι εμείς οι φαν είχαμε μεγάλη αγωνία για το αν όντως θα έκαναν μια καλή μεταφορά του χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη. Βλέποντας την ταινία η απογοήτευση ήταν μεγάλη, καθώς αυτό που είδα δεν είχε καμία σχέση με τον χαρακτήρα που διάβαζα μικρός στα comic και από τότε περίμενα να δω μια σοβαρή ταινία με πρωταγωνιστή τον Spawn.

Το όνειρο φάνηκε να γίνεται πραγματικότητα όταν ο δημιουργός των comic, Todd McFarlane, δήλωσε το 2011 πως ετοιμάζει το σενάριο για τη reboot εμφάνιση του ήρωα, χωρίς όμως να έχουμε εξελίξεις από τότε. Πρόσφατα όμως ο McFarlane δήλωσε πως το σενάριο της νέας ταινίας είναι έτοιμο, έχοντας γράψει συνολικά 180 σελίδες, από τις 120 που ζητούν συνήθως οι παραγωγοί, κάτι που ο ίδιος αναφέρει πως διορθώνεται και ότι μπορεί να το πάει στις 140. Επίσης, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του να σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία αν φυσικά πάρει το πράσινο φως, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει και μια νέα εμφάνιση του ήρωα.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Spawn, είναι ένας πιο σκοτεινός χαρακτήρας από ότι έχουμε συνηθίσει. Ο μισθοφόρος Al Simons, αφού προδόθηκε από διεφθαρμένους συναδέλφους του και έχασε τη ζωή του σε μια μυστική αποστολή μιας κρατικής υπηρεσίας, πάει στην κόλαση όπου κλείνει μια συμφωνία με τον διάολο. Έτσι λοιπόν ο Simons ξαναγυρνά πίσω στη Γη με σκοπό να ξανασμίξει με τη γυναίκα του Wanda, αλλά συνειδητοποιεί πως έχει τη μορφή ενός δαίμονα. Και κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία μας..

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar