Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Εδώ και πολλά χρόνια έχουν ακουστεί πολλές φήμες που θέλουν τους αγαπημένους μας ήρωες Looney Tunes να επιστρέφουν για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη σε live-action ταινία. Μα φυσικά μιλάμε για το πολυαναμενόμενο sequel του «Space Jam» ή αλλιώς «Διαστημικά Καλάθια», στο οποίο ο Bugs Bunny και η υπόλοιπη παρέα του έρχονται στον κόσμο μας με σκοπό να ζητήσουν την βοήθεια του μεγάλου θρύλου του NBA Michael Jordan, για να κερδίσουν σε έναν αγώνα μπάσκετ μια ομάδα εξωγήινων που απειλούν την ελευθερία τους.

Το Space Jam 2 έρχεται και επίσημα με τον James LeBron!

Οι φήμες για κυκλοφορία του «Space Jam 2» είχαν ξεκινήσει το 2012 όταν ήθελαν τον μεγάλο αστέρα James LeBron να θέλει να συμμετάσχει στο sequel και να παίρνει τη θέση του Jordan, χωρίς όμως να γίνεται τίποτα επίσημο. Όλα αυτά όμως μέχρι σήμερα, καθώς σύμφωνα με το site «The Hollywood Reporter«, ο LeBron υπέγραψε συμβόλαιο συμμετοχής στην ταινία, με τον Justin Lin των «Fast and Furious 3,4,5,6» να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και τους Andrew Dodge και Willie Ebersol το σενάριο. Το «Space Jam» είχε κυκλοφορήσει το 1996 είχε φέρει σχεδόν 230$ εκατομμύρια στα έσοδα της Warner Bros. Η μεγαλύτερη επιτυχία όμως ήταν το γεγονός ότι αγαπήθηκε τόσο από μικρούς και μεγάλους και αποτελεί ένα φιλμ το οποίο ακόμα και σήμερα θα το έβλεπες με μεγάλη ευχαρίστηση. Σίγουρα το γεγονός ότι θα υπάρξει συνέχεια είναι μια μεγάλη είδηση για εμάς που αγαπήσαμε την ταινία μικροί και την περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον!

Το «Space Jam 2» έχει προγραμματιστεί να προβληθεί το 2017!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar