Από τότε που ανακοινώθηκε πως θα δούμε τους αγαπημένους μας ήρωες Batman και Superman μαζί στη μεγάλη οθόνη, όλοι οι φαν των comic και όχι μόνο δεν μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία. Τα δύο trailers που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής είναι υπέρ αρκετά για να μας προϊδεάσουν για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε (μάλιστα το δεύτερο trailer δείχνει παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε), αλλά τώρα έφτασε το τελικό και καλύτερο trailer της ταινίας, το οποίο πραγματικά τα σπάει.

Στο trailer έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε περισσότερο Batman εν δράση, αλλά και περισσότερο Alfred που τον υποδύεται ο μεγάλος ηθοποιός Jeremy Irons (Die Hard With a Vengeance, The Man in the Iron Mask), ενώ στοχεύει περισσότερο στη μάχη μεταξύ των δύο ηρώων, σε σύγκριση με το δεύτερο trailer που έδειξε σχεδόν όλη την ταινία (μην το δείτε!). Το Batman V Superman: Dawn of Justice θα προβληθεί στη χώρα μας στις 24 Μαρτίου, αλλά μέχρι τότε απολαύστε το εκπληκτικό trailer!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar