Το trailer της νέας ταινίας Ταρζάν είναι απλά επικό!
Πες το και στους φίλους σου 😉

Πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας ήρωα Tarzan και άμα του ρίξετε μια ματιά θα δείτε πως είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Με αρκετά δυνατό cast που περιλαμβάνει τους Alexander Skarsgard στο ρόλο του Tarzan, Margot Robbie στο ρόλο της Jane και Christoph Waltz στο ρόλο του κακού Captain Rom, αλλά και με τους βετεράνους Samuel L. Jackson και John Hurt, η νέα version του θρύλου της ζούγκλας συνοδευόμενη με τα εξαιρετικά ειδικά εφέ, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το «Legend of Tarzan» όπως θα λέγεται το νέο φιλμ, θα μας εξιστορεί την κλασική περιπέτεια του ήρωα που όλοι γνωρίζουμε και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μάθει από την ταινία του 1984 «Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes«. Η ταινία θα προβληθεί στη χώρα μας στις 7 Ιουλίου!

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!