Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου Conjuring το 2013, δεν πήρε πολύ χρόνο για να ανακοινωθούν οι επόμενες συνέχειες της ταινίας, με το spinoff «Annabelle» να κάνει την αρχή και να καταστρέφει ό,τι κατάφερε ο προκάτοχος του, καθώς δεν κατάφερε να ικανοποιήσει κοινό και κριτές. Και ο λόγος, μα φυσικά η απουσία του τρομερού James Wan (Furious 7, Saw, Insidious), ο οποίος αυτή τη φορά επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και όπως βλέπουμε και από το πρώτο trailer του sequel «The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist», έχει επαναφέρει την τρομακτική ατμόσφαιρα που είχε καταφέρει να δημιουργήσει στο πρώτο μέρος, έχοντας για άλλη μια φορά σκοπό να μας τρομάξει δίχως τέλος.

Η ταινία βασίζεται για άλλη μια φορά σε «αληθινά» γεγονότα και αφηγείται μία από τις πιο γνωστές ιστορίες του γνωστού διδύμου ερευνητών υπερφυσικών καταστάσεων Ed και Lorraine Warren, με τους Patrick Wilson και Vera Farmiga να επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να βοηθήσουν την ανύπαντρη μητέρα Peggy Hodgson (Frances O’Connor) που μεγαλώνει μόνη της τέσσερα παιδιά σε ένα σπίτι που έχει καταληφθεί από κακόβουλα πνεύματα. Άραγε ο Wan θα καταφέρει να ξεπεράσει την επιτυχία του πρώτου μέρους και να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο τρομακτικό φιλμ;

Η ταινία θα προβληθεί στη χώρα μας στις 9 Ιουνίου.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar