Δείτε το βίντεο από τα εντυπωσιακά γυρίσματα του Fast 8!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ξεκίνησε η δημιουργία της πολυαναμενόμενης ταινίας «Fast 8» και η Universal Pictures κυκλοφόρησε βίντεο που παρουσιάζει τα εντυπωσιακά γυρίσματα που πραγματοποιούνται στην Ισλανδία. Εκρήξεις, γρήγορες καταδιώξεις και φυσικά εντυπωσιακά αυτοκίνητα είναι τα στοιχεία που βλέπουμε στο βίντεο και είναι και εκείνα που γενικότερα έχουν οδηγήσει τη σειρά «Fast and Furious» στη μεγάλη του επιτυχία.

Υπενθυμίζουμε πως πέρα από το κλασικό cast των Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez και Eva Mendes που θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, θα δούμε για πρώτη φορά την Charlize Theron στο ρόλο της Cipher, που όπως φαίνεται θα είναι η κακιά της υπόθεσης. Το Fast 8 θα προβληθεί στις 14 Απριλίου του 2017, ενώ έχουν ήδη ανακοινωθεί οι ημερομηνίες και των επόμενων δύο ταινιών. Μέχρι όμως να βγει το 8, ας απολαύσουμε το βίντεο από τα γυρίσματα!

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!