Μετά τη παγκόσμια προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας Warcraft, οι μισοί φαν του πασίγνωστου video game έμειναν ευχαριστημένοι, ενώ υπήρχαν άλλοι που περίμεναν η ταινία να είχε διαφορετική προσέγγιση. Όπως και να χει το Warcraft αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας του box office, καθώς όπως θα έχετε διαβάσει η ταινία κατάφερε να βγάλει περίπου $220 εκατομμύρια μόνο στην Κίνα σπάζοντας ρεκόρ και μόλις $47 εκ στην Αμερική που θεωρείτε αρκετά μικρό ποσό για μια ταινία με budget των $160 εκ, συν τα έξοδα μάρκετινγκ.

Το Warcraft 2 θα προβληθεί μόνο στην Κίνα;

Πριν από λίγο καιρό βγήκε επίσημη ανακοίνωση πως τελικά το Warcraft επέφερε μικρές ζημιές από την περιοδεία του στον κινηματογράφο και τον τελευταίο καιρό έχει γεννηθεί το μεγάλο ερώτημα για το ποιο θα είναι τελικά το μέλλον του franchise. Με πολλές φήμες να αναφέρουν πως το πιθανό sequel να προβάλλεται μόνο στην Κίνα και όχι στην Αμερική, το site Wrap έβγαλε στην επιφάνεια μια φράση του Skye Moore, συνεργάτη δηλαδή της Αμερικάνικης Δικηγορικής Εταιρίας Stroock & Stroock & Lavan που εμπλέκεται σε συμφωνίες μεταξύ Αμερικής και Κίνας, ο οποίος δήλωσε στο site το εξής:

«Ποιος είπε πως (το sequel) χρειάζεται να έχει Αμερικανούς ηθοποιούς; Υποπτεύομαι πως το sequel θα έχει περισσότερα Κινέζικα στοιχεία. Είναι πολύ πιθανό να μην προβληθεί εδώ (Στην Αμερική)»

Το Warcraft 2 θα προβληθεί μόνο στην Κίνα;

Γενικά οι συζητήσεις περί sequel του Warcraft γίνονται λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ταινίας στην Κίνα και δεδομένου αυτή τη δήλωση του Moore, δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν το sequel τελικά δεν προβληθεί καθόλου στην Αμερική. Φυσικά αυτή η δήλωση δεν μπορεί να θεωρηθεί και ως τελική απόφαση και σίγουρα στο μέλλον θα υπάρξουν περισσότερες συζητήσεις για το franchise. Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον του Warcraft δεν είναι ακόμα νεκρό και υπάρχει πιθανότητα να δούμε συνέχεια του!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar