Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Η πολυαναμενόμενη σειρά φαντασίας Westworld έκανε τελικά πρεμιέρα στο HBO και όπως δείχνουν οι μετρήσεις, έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης του καναλιού. Σύμφωνα με το site Deadline, το πρώτο επεισόδιο της σειράς έκανε περίπου 3.3 εκατομμύρια τηλεθεάσεις, ποσοστό που είχε να γίνει σε πρεμιέρα του καναλιού από το 2014 με τη σειρά True Detective που είχε περίπου τους ίδιους αριθμούς. Το ρεκόρ βέβαια για το HBO κατέχει ακόμα η σειρά Game of Thrones, η οποία στην πρεμιέρα της είχε 2.2 εκ. τηλεθεάσεις, ενώ πήρε άλλα 2 εκ. όταν ξαναπαίχτηκε το επεισόδιο την ίδια ημέρα, φτάνοντας δηλαδή συνολικά τις 4.2.

Το Westworld έκανε ρεκόρ τηλεθεάσεων για το HBO από το 2014!

Πολύ καλά όμως φαίνεται να πήγε και το Westworld και στις κριτικές, με τη σειρά να κατακτά το ποσοστό 88% στο site Rotten Tomatoes (81% το κοινό), ενώ στο site Imdb έχει τη βαθμολογία 9.3 που είναι άριστα για μία τηλεοπτική σειρά.

Το πρώτο επεισόδιο του Westworld λοιπόν, εντυπωσίασε με λίγα λόγια κοινό και κριτές και οπωσδήποτε αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια του.

 

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar