Μετά την επίσημη ανακοίνωση πως η όγδοη season του Game of Thrones θα είναι και η τελευταία του, είναι απόλυτα λογικό τα τηλεοπτικά κανάλια να θέλουν να εκμεταλλευτούν και τα υπόλοιπα έργα του συγγραφέα George RR Martin και να τα μεταφέρουν σε σειρά.

Όπως δείχνουν τα πράγματα το πρώτο από αυτά θα είναι η σειρά βιβλίων Wild Cards, το οποίο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ίδιου του Martin, θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από την εταιρία Universal Cable Productions. Ο Martin όμως επίσης ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει κανένα μέρος στη μεταφορά όπως έκανε στο Game of Thrones, καθώς έχει συμβόλαιο μόνο για το κανάλι HBO και επίσης βρίσκεται στο στάδιο που ολοκληρώνει το έκτο βιβλίο «The Winds of Winter» (αμήν και πότε!).

Τα βιβλία Wild Cards του George RR Martin γίνονται τηλεοπτική σειρά!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Wild Cards είναι μια σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές διάφορους υπερήρωες, την οποία ο Martin την έχει γράψει μαζί με την Melinda M. Snodgrass, που θα συμμετέχει στη σειρά ως παραγωγός. Τώρα το πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά και ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν ακόμα δεν είναι γνωστό, αλλά όπως και να χει θα την περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz