Έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως το φωτεινό άσπρο χρώμα από τις οθόνες των smartphones και tablets κουράζει τα μάτια μέσα στο σκοτάδι, όταν δηλαδή τα χρησιμοποιούμε για παράδειγμα στο κρεββάτι πριν τον ύπνο.

Η ομάδα του Twitter ακολουθώντας τα παραδείγματα άλλων mobile εφαρμογών, κυκλοφόρησε για την Android έκδοση του Κοινωνικού Δικτύου μία νέα λειτουργία για πιο ξεκούραστη ανάγνωση.

Η «λειτουργία νυκτός» μπορεί και αντιστρέφει τα χρώματα της οθόνης κατά τη χρήση της εφαρμογής Twitter, φέρνοντας στο προσκήνιο τις σκούρες αποχρώσεις του μπλε όπου υπάρχει άσπρο χρώμα και το άσπρο χρώμα όπου υπάρχει μαύρο χρώμα.

Ενεργοποίηση λειτουργίας νυκτός σε Twitter για Android

Πιο ξεκούραστο το Twitter με τη λειτουργία νυκτός σε Android1. Ανοίξτε την εφαρμογή Τουίτερ και πατήστε στην εικόνα προφίλ σας στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης.

2. Στο μενού επιλογών που θα εμφανιστεί, ενεργοποιήστε την επιλογή «Λειτουργία νυκτός».

Πιο ξεκούραστο το Twitter με τη λειτουργία νυκτός σε AndroidΑν όλα πήγαν καλά, τότε θα δείτε αμέσως τα χρώματα της εφαρμογής να αλλάζουν και την οθόνη σας να γίνεται πιο ξεκούραστη στα μάτια σας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά ολόκληρης της ημέρας.

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar