Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμού

Ενοχλητικοί άνθρωποι υπάρχουν παντού, είτε online είτε offline. Έτσι και στο Viber, υπάρχουν εκείνοι οι οποίοι θα σε σπαμάρουν και δε θα σε αφήσουν σε ησυχία, θα σε βρίσουν και θα σου κάνουν bullying, γενικώς θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Ευτυχώς για όλους μας, η ομάδα του δημοφιλούς Viber διαθέτει επιλογή για μπλοκάρισμα/αποκλεισμό όποιων επαφών και γενικά όποιων τηλεφωνικών αριθμών επιθυμούμε.

Πώς λειτουργεί το μπλοκάρισμα στο Viber;

Πριν προχωρήσουμε στη διαδικασία του αποκλεισμού, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες.

Η επιλογή του αποκλεισμού μιας επαφής ή ενός αριθμού είναι διαθέσιμη σε Android (έκδοση 4.2 και άνω της εφαρμογής), σε iPhone (έκδοση 4.2 και άνω της εφαρμογής) και σε Windows Phone 8 (έκδοση 4.4 και άνω της εφαρμογής), σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα.

Κάθε φορά που μπλοκάρετε χρήστες στο Viber, συμβαίνουν τα εξής:

 • Οι μπλοκαρισμένοι χρήστες δεν ειδοποιούνται και μπορούν κανονικά να στέλνουν μηνύματα προς εσάς, μονάχα που εσείς δε θα τα λαμβάνετε. Αν τους ξεμπλοκάρετε, τα συγκεκριμένα μηνύματα δε θα τα λάβετε ποτέ.
 • Δε μπορείτε να στείλετε μηνύματα και να πραγματοποιήσετε κλήσεις προς μπλοκαρισμένους χρήστες.
 • Αν σας είχαν στη λίστα επαφών τους πριν το μπλοκάρισμα, τότε οι πληροφορίες του προφίλ σας παραμένουν σε αυτούς, όμως δε θα ενημερώνονται μετά το μπλοκάρισμα σε περίπτωση που κάνετε αλλαγές στο προφίλ σας. Αν δε σας είχαν στη λίστα επαφών τους, καμιά πληροφορία του προφίλ σας δε θα είναι ορατή μετά το μπλοκάρισμα σε περίπτωση που σας προσθέσουν.
 • Η κατάσταση σύνδεσης σας δε θα είναι ορατή στους μπλοκαρισμένους χρήστες.
 • Οι κλήσεις και οι push ειδοποιήσεις από μπλοκαρισμένους χρήστες ίσως ακόμη να λαμβάνονται στις εκδόσεις του Viber για tablets, υπολογιστές και Windows 8.
 • Το ιστορικό μηνυμάτων και κλήσεων, προς και από τους μπλοκαρισμένους χρήστες, δε διαγράφεται.
 • Μπορείτε να βλέπετε μηνύματα των μπλοκαρισμένων από ομαδικές συνομιλίες στις οποίες συμμετέχετε τόσο εσείς όσο και εκείνοι.
 • Οι μπλοκαρισμένοι χρήστες δε μπορούν να σας προσθέτουν σε ομαδικές συνομιλίες.

Πώς μπορώ να μπλοκάρω μια Viber επαφή;

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμού1. Ανοίξτε το Viber και επιλέξτε την καρτέλα «ΕΠΑΦΕΣ».

2. Πατήστε πάνω σε μια επαφή την οποία θέλετε να μπλοκάρετε.

3. Στη νέα οθόνη, πατήστε πάνω δεξιά το εικονίδιο Viber icon.

4. Στο μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε την επιλογή «Αποκλεισμός».

Αν όλα πήγαν καλά, τότε θα εμφανιστεί για σύντομο χρονικό διάστημα στο κάτω μέρος της οθόνης το μήνυμα «Το (όνομα επαφής) (τηλεφωνικός αριθμός) αποκλείστηκε» και η επαφή θα έχει μπλοκαριστεί/αποκλειστεί επιτυχώς.

Πώς μπορώ να ξεμπλοκάρω μια Viber επαφή;

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμούΑκολουθώντας τα ίδια βήματα με τη διαδικασία μπλοκαρίσματος μιας επαφής, αυτή τη φορά στο 4ο βήμα θα υπάρχει η επιλογή «Ξεμπλ/σμα» σε μια μπλοκαρισμένη επαφή, αντί της επιλογής «Αποκλεισμός» σε μια μη μπλοκαρισμένη.

Πατώντας την επιλογή «Ξεμπλ/σμα» θα εμφανιστεί για σύντομο χρονικό διάστημα στο κάτω μέρος της οθόνης το μήνυμα «Το (όνομα επαφής) (τηλεφωνικός αριθμός) ξεμπλοκαρίστηκε» και η επαφή θα έχει ξεμπλοκαριστεί επιτυχώς.

Πώς μπορώ να αποκλείσω έναν οποιοδήποτε τηλεφωνικό αριθμό στο Viber;

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμού1. Ανοίξτε το Viber και πατήστε πάνω αριστερά το εικονίδιο Viber εικονίδιο.

2. Από το μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε την επιλογή «Ρυθμίσεις».

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμού3. Στο νέο μενού επιλέξτε «Ιδιωτικό απόρρητο».

4. Στο επόμενο μενού επιλέξτε «Λίστα αποκλεισμού».

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμούΣτο σημείο αυτό, θα παρατηρήσετε πως η λίστα αποκλεισμού σας είναι κενή, αφού δεν έχετε ακόμη μπλοκάρει καμία επαφή ή τηλεφωνικό αριθμό. Διαφορετικά, θα έχει τις μπλοκαρισμένες επαφές και τηλεφωνικούς αριθμούς σας.

5. Πατήστε πάνω δεξιά το εικονίδιο Viber εικονίδιο.

6. Στη νέα οθόνη, πληκτρολογήστε στο πλαίσιο «Εισαγωγή ονόματος ή αριθμού» τον τηλεφωνικό αριθμό τον οποίο θέλετε να μπλοκάρετε. Ο αριθμός αυτός θα πρέπει να έχει λογαριασμό Viber, διαφορετικά δε θα μπορέσετε να τον μπλοκάρετε.

7. Αφού τελειώσετε το προηγούμενο βήμα, πατήστε την επιλογή «Προσθήκη (αριθμός)».

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμού8. Αν όλα πήγαν καλά, τότε θα έχει εμφανιστεί στο πάνω μέρος της οθόνης σας το εικονίδιο με την Viber επαφή του τηλεφωνικού αριθμού που εισάγατε. Αν έχετε κάνει λάθος ή θέλετε να το ακυρώσετε, σύρετε το εικονίδιο της επαφής προς τα πάνω.

9. Προχωρήστε πατώντας πάνω δεξιά το εικονίδιο Viber εικονίδιο.

10. Αν όλα πήγαν καλά, τότε στη λίστα αποκλεισμού θα έχει εμφανιστεί ο τηλεφωνικός αριθμός τον οποίο μπλοκάρατε και η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί.

11. Στην περίπτωση που θέλετε να ξεμπλοκάρετε έναν τηλεφωνικό αριθμό (ή μια επαφή), τότε επισκεφθείτε τη λίστα αποκλεισμού και πατήστε την επιλογή «Ξεμπλ/σμα» δεξιά του αριθμού ή της επαφής.

Επαναλαμβάνοντας την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να μπλοκάρετε/αποκλείσετε στο Viber όσους τηλεφωνικούς αριθμούς και επαφές επιθυμείτε.

Σχόλια & Απορίες

Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω τις απορίες και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με τον παραπάνω οδηγό.

Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.
 • StratosMakris

  Τι συμβαίνει στη περίπτωση που ενώ έχω απάντηση από μια επαφή,στέλνω μήνυμα δεν παραδόθηκε καν και η τελευταία σύνδεση της επαφής εμφανίζεται μέρες πριν (ενώ είχα απάντηση μετά )?

  • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

   @stratosMakris:disqus, Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση που αναφέρεις.

   Θα μπορούσε να σου στείλει μήνυμα η επαφή και αμέσως μετά να σε μπλοκάρει, με αποτέλεσμα το δικό σου μήνυμα μετά να μην παραδοθεί, όμως δε βρίσκω το λόγο γιατί βλέπεις πως η τελευταία σύνδεση της επαφής είναι πριν το μήνυμα που σου έστειλε.

   • StratosMakris

    Αν ήμουν μπλοκαρισμενος δεν θα μπορούσα να δω καν τη τελευταία σύνδεση? το ενδεχόμενο να εκλάπη η συσκευή της επαφής μου?

    • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

     @StratosMakris:disqus, Σωστά, δεν υπάρχει ενδεχόμενο μπλοκαρίσματος εφόσον βλέπεις την κατάσταση σύνδεσης.

     Πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο αν εκλάπη η συσκευή. Δεν εξηγείται πώς η τελευταία σύνδεση της επαφής είναι πριν το μήνυμα που σου έστειλε. Ίσως στην τελική να πρόκειται για κάποιο σφάλμα (bug).

 • ΣΠΥΡΟΣ

  Γεια σου Θοδωρή!

  οι εφαρμογές σαν και το viber πως βγάζουν κέρδος το οποίο καταλήγει στους δημιουργούς τους?επειδή δεν υπάρχουν διαφημίσεις λέω εγώ τώρα

  • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

   Γεια σου Σπύρο!

   Συγκεκριμένα για το Viber, η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάει (ακόμη) καλά με τα έσοδα.

   Μπορεί να μην έχει διαφημίσεις και να παρέχει δωρεάν κλήσεις και μηνύματα σε όσους έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή, όμως διαθέτει stickers (αυτοκόλλητα) επί πληρωμή, κάποιες λειτουργίες στα παιχνίδια και επί πληρωμή, και τέλος την υπηρεσία Viber Out η οποία επιτρέπει κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα επί πληρωμή.

   Για τις χρονιές 2013 και 2014, σύμφωνα με άρθρο που βρήκα ( http://www.investopedia.com/articles/investing/061215/how-viber-makes-money.asp ), το Viber παρουσίασε ζημία και η μαμά εταιρία Rakuten που το εξαγόρασε για 900 εκατ. δολάρια, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να πάρει αρχικά τα λεφτά της πίσω και στη συνέχεια να βγάλει κέρδος.

   Ελπίζω να σε κάλυψα. 🙂

   • ΣΠΥΡΟΣ

    Ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση!ήσουν κατατοπιστικότατος!
    Κάτι άλλο,έστω ότι εγώ δεν έχω μια επαφή ενός συγκεκριμένου ατόμου,αυτό όμως έχει το τηλέφωνο μου, και μου στέλνει ένα μήνυμα στο viber αλλά εγώ το κάνω μπλοκ κατά λάθος,πώς γίνεται να αναιρέσω αυτό το μπλοκ που έκανα?

    Το whatsapp πως πάει από έσοδα?

    • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

     Όσον αφορά το μπλοκάρισμα που αναφέρεις, στο βήμα 4 του παραπάνω οδηγού υπάρχει η «λίστα αποκλεισμού», στην οποία θα υπάρχει ο αριθμός που έχεις μπλοκάρει και θα έχει δεξιά του την επιλογή «Ξεμπλοκάρισμα».

     Στην περίπτωση του WhatsApp, μέχρι και τον Ιανουάριο χρέωνε ένα δολάριο ετήσια συνδρομή μετά από έναν χρόνο δωρεάν χρήσης της εφαρμογής. Αυτή ήταν και η μόνη πηγή εσόδων, η οποία όμως καταργήθηκε και πλέον η εφαρμογή είναι εφ’όρου ζωής δωρεάν.

     Όπως φαίνεται, η μαμά εταιρία Facebook η οποία δαπάνησε συνολικά 19 δις δολάρια για να εξαγοράσει το WhatsApp, δε φαίνεται προς το παρόν να καίγεται για έσοδα από αυτήν, μιας και με επίσημη ανακοίνωση ( https://blog.whatsapp.com/615/Making-WhatsApp-free-and-more-useful ) ειπώθηκε πως δε θα μπουν διαφημίσεις, ούτε φαίνεται να υπάρχει (προς το παρόν) άλλος τρόπος για απόκτηση εσόδων.

  • Ερμης

   Τι ακριβως συμβαινει όταν καποια επαφη σου στο Viber που δε ειχε μπλοκαρει και δε φαινοταν ουτε φωτογραφια χρηστη ουτε η κατασταση συνδεσης, ξαφνικα φαινετε η κατασταση συνδεσης αλλα όχι η φωτογραφια του?

 • Panagiotis

  Όταν μπλοκάρω ένα άτομο πιο πάνω λέει ότι δεν μπορεί να με βάλλει σε ομαδική.. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα φαίνομαι στις επιλογές του;

  • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

   Γεια σου Παναγιώτη! Δε γνωρίζω τόση λεπτομέρεια, αν δηλαδή δε θα φαίνεσαι στις επιλογές του ή αν θα φαίνεσαι και δε θα μπορεί να σε επιλέξει. Το αποτέλεσμα πάντως είναι αυτό που αναφέρω στον οδηγό.

   Μπορείς αν θες να το δοκιμάσεις με έναν φίλο σου, δηλαδή να τον μπλοκάρεις προσωρινά, να προσπαθήσεις να τον προσθέσεις σε μια ομαδική συνομιλία και να μας αναφέρεις τελικά τι ισχύει στο ερώτημα σου. 🙂

 • Κωνσταντίνα

  Γειά σου Θοδωρή! Έχω μια απορία.
  Αν ενώ έχω κάνει μπλοκ μια επαφή στο viber, απενεργοποίησω τον λογαριασμό μου κ τον ξαναενεργοποιησω, το μπλοκ της επαφής ισχύει? Θα εξακολουθήσει να είναι?

  • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

   Γεια σου Κωνσταντίνα! Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω στην ερώτηση, γι’αυτό πριν απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου κράτα καλού κακού τη λίστα με τους μπλοκαρισμένους χρήστες. Θα χαιρόμουν να ακούσω από σένα τι ισχύει εφόσον ακολουθήσεις τη διαδικασία της ερώτησης σου.

  • Pericles Athanasopoulos

   Καλημέρα, μήπως έχουμε απάντηση σε αυτο;

 • Μάκης

  Γεια σου Θοδωρή,
  αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
  Έχω μια επαφή στην οποία υπάρχουν 2 αριθμοί, όμως ο ένας αριθμός χρησιμοποιείται στο viber. Και έτσι ξαφνικά πλέον όποτε στέλνω μήνυμα από το κινητό στέλνει τα μηνύματα στον αριθμό που δεν χρησιμοποιείται και αυτό το βλέπω μόνο από το viber στον υπολογιστή.
  Για να αποφευχθεί η λύση του να φτιάξω 2 ξεχωριστές επαφές, έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο;
  Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

  Υ.Γ. Δοκίμασα να μπλοκάρω τον έναν αριθμό από τους δύο αλλά μετά δε μπορώ να στείλω καθόλου μήνυμα γιατί λέει ότι είναι μπλοκαρισμένη η επαφή.

  • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

   Γεια σου Μάκη!

   Δεν κατάλαβα ακριβώς την περίπτωση σου όπως την ανέφερες. Αυτό που κατάλαβα είναι πως έχεις ένα δίκαρτο κινητό και χρησιμοποιείς τον έναν από τους δύο τηλεφωνικούς αριθμούς στο Viber. Μπορείς να ξανά διατυπώσεις ποιο είναι το πρόβλημα με τις δύο κάρτες SIM και το Viber που αντιμετωπίζεις;

   • Μάκης

    Το πρόβλημα μου είναι ότι σε μια επαφή στη συσκευή μου έχω αποθήκευση δύο αριθμούς (έναν κοσμοτε και έναν Vodafone) ενός φίλου και μερικές φορές όταν στέλνω μηνύματα στο viber στη συγκεκριμένη επαφή, τα μηνύματα δε πάνε στον αριθμό με τον οποίο χρησιμοποιείται το viber αλλά στον άλλον αριθμό που υπάρχει στην επαφή με τον οποίο όμως δε χρησιμοποιειται το viber.

    • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

     Ααα τώρα κατάλαβα τι εννοείς!

     Δοκίμασα να στείλω σε μια δική μου επαφή στην οποία έχω δύο αριθμούς κινητών τηλεφώνων και παρατήρησα πως όταν πηγαίνω να στείλω μήνυμα μέσα από την επαφή, με ρωτάει σε ποιον αριθμό θέλω να στείλω. Σε κάθε αριθμό που στέλνω, δημιουργεί και ξεχωριστή συνομιλία στην αρχική οθόνη. Άρα, είχα δύο συνομιλίες για την ίδια επαφή, μία σωστή (με τον αριθμό που χρησιμοποιεί Viber) και μία λάθος (με αριθμό που δε χρησιμοποιεί Viber).

     Οπότε, διέγραψε εντελώς τη λάθος συνομιλία και κοίταξε κάθε φορά να στέλνεις στη σωστή με τον αριθμό που χρησιμοποιεί το Viber. 🙂

     • Μάκης

      Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
      Κατά δεύτερον το συγκεκριμένο (το να εμφανίζει τις 2 επαφές ξεχωριστά στο viber) το κάνει μόνο στο viber στον υπολογιστή, στο κινητό δε μου τις εμφανίζει ξεχωριστά.

     • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

      Χμμ… Μήπως έχεις παλιά έκδοση της εφαρμογής; Εγώ έχω σε Android την έκδοση 6.2.1.82 του Viber και όταν μέσα σε μια επαφή πατάω «Δωρεάν μήνυμα» μου εμφανίζει popup πλαίσιο για την «Επιλογή αριθμού».

     • Μάκης

      Και εγώ την ίδια έχω, τώρα δε ξέρω τι άλλο να πω.. ?

     • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

      Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Ίσως τελικά χρειαστεί να δημιουργήσεις δεύτερη επαφή.

 • Γιαννα

  Γιατι στις πληροφοριες συνομιλιας μιας επαφης μου στο viber δεν βλεπω την επιλογη:ορισμος αυτης της επαφης ως αξιοπιστη κ σε αλλες επαφες το βλεπω?βλεπω μονο σε αυτη την επαφη τις αλλες τρεις επιλογες:αποκλεισμος,διαγραφη συνομιλιας κ μπλοκαρισμα που υπαρχουν κ στις αλλες επαφες.την κατασταση συνδεσης αυτης της συγκεκριμενης επαφης εξακολουθω κ τι βλεπω.τι μπορει να συμβαινει.?

 • Γιαννα

  Γιατι σε μια επαφη μου στο viber στις πληροφοριες δεν βλεπω την επιλογη:ορισμος αυτης της επαφης ως αξιοπιστη που βλεπω σε αλλες επαφες μου στο viber?βλεπω μονο τις επιλογες:μπλοκαρισμα,διαγραφη συνομιλιας κ αποκλεισμο που υπαρχουν κ στις αλλες επαφες.την κατασταση συνομιλιας αυτης της επαφης τη βλεπω κανονικα.τι μπορει να σημαινει?

  • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

   Καλημέρα Γιάννα! Λογικά οι επαφές στις οποίες δεν εμφανίζεται η επιλογή χρησιμοποιούν παλαιότερη έκδοση του Viber που δεν υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή. Θα πρέπει να ενημερώσουν την εφαρμογή στην τελευταία έκδοση. Δε βρίσκω άλλον λόγο.

   • Γιαννα

    Ευχαριστω πολυ Θοδωρη.

 • Γιαννα

  Γιατι οταν μπαινω σε μια επαφη μου στο viber στις πληροφοριες συνομιλιας δεν μου εμφανιζει την επιλογη:ορισμος αυτης της επαφης ως ασφαλης παρα μονο τις αλλες τρεις επιλογες:αποκρυψη συζητησης,αποκλεισμος συζητησης κ διαγραφη?σε αλλες επαφες μου εμφανιζει τον ορισμο της επαφης ως ασφαλη.επισης στη συγκεκριμενη επαφη βλεπω κανονικα την κατασταση συνδεσης.τι μπορει να σημαινει αυτο?ευχαριστω.

 • Hey

  Καησπέρα,
  Να τωτήσω αν αλλαξω συσκευή τα ήδη υπάρχοντα τηλεφωνα θα παραμείνουν μπλοκαρισμένα;; Η’ θα πρέπει να τα ξαναμπλοκάρω;;

  • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

   Δεν το γνωρίζω αυτό, οπότε ενημέρωσε μας αν το τσεκάρεις. Σε κάθε περίπτωση, κράτα τους μπλοκαρισμένους αριθμούς κάπου offline σε περίπτωση που χρειαστεί να τους ξανά μπλοκάρεις.

   • Hey

    Ευχαριστώ πολυ..

 • Thanοs Kouvelas

  Καλησπερα θοδωρη ,εχω μπλοκαρει καποιον στο iphone και εχω σβησει την επαφη του απο το κιν μου. Υπαρχει περιπτωση να παραμενει μπλοκαρισμενοσ παρολο που δεν τον εχω στις επαφες πια?Στο viber usxuei kai to idio μιας που το τηλ συγχρονιζεται αυτοματα..

  • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

   Καλημέρα Θάνο! Η λίστα μπλοκαρισμένων του Viber είναι ανεξάρτητη από τη λίστα επαφών του iPhone. Επομένως, αν έχεις μπλοκάρει μια επαφή και τη σβήσεις από τη συσκευή, λογικά δεν φεύγει από τη λίστα μπλοκαρισμένων του Viber. Δοκίμασε το κι εσύ και πες μας αν ισχύει το αντίθετο.

 • Aliki

  καλησπερα! εχω ενα προβλημα στο viber…παλια ειχα ενα νουμερο περασμενο στην sim με το οποιο δεν ειχα μιλησει ποτε στο viber…. αυτο το νουμερο το εκανα αποκλεισμο το διεγραψα και και μολισ μπαινω στην λιστα με τουσ αποκλεισμους μου τον εμφανιζει ενω με αλλα ατομα που δεν εχω μιλησει ποτε και εκανα το ιδιο πραγμα δεν μου τους εμφανιζει… αν μπορει να απαντησει καποιος ευχαριστω!

 • Ελπιδα

  Καλησπέρα πωσ γινεται ενασ χρηστησ να ειναι συνδεδεμενοσ κανονικά και να σου βγαζει τελευταια συνδεση πχ χθεσ και μονο και εφοσον του στειλεισ μήνυμα αυτοματως να αλλαχτει μονο και μονο τοτε σε συνδεση

  • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

   Καλησπέρα Ελπίδα! Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αυτό που ρωτάς.

 • Adamantia

  Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν στο viber υπάρχει η δυνατότητα να μην φαίνομαι εγώ στη λίστα κάποιου αλλά αυτός να φαίνεται στη δικιά μου για να μπορώ να κοιτάω την κίνηση του .Ευχαριστω

  • http://www.fomo.gr/ Thodoris Konsoulas

   Γεια σου Ντίνα! Απ’όσο γνωρίζω γίνεται αυτό. Αν έχεις κάποιον στη λίστα επαφών σου, τότε κάθε φορά που ανοίγεις μια συνομιλία μαζί του στο Viber (εφόσον διαθέτει λογαριασμό) μπορείς να δεις αν είναι online ή πότε ήταν τελευταία φορά online, χωρίς εκείνος απαραίτητα να σε έχει στη λίστα επαφών του. Επίσης, για να ισχύει το προηγούμενο θα πρέπει τόσο εσύ όσο και εκείνος να μην έχετε απενεργοποιήσει την επιλογή «Κοινή χρήση κατάστασης σύνδεσης» μέσω των ρυθμίσεων του Viber.

   • Ερμης

    Θοδωρή καλησπέρα!
    Εάν καποιος σε ειχε μπλοκαρει στο viber και δε φαινοταν η κατασταση συνδεσης του, μετα παο καιρο εμφανιζετε η κατασταση συνδεσης αλλα όχι η φωτο του, τι μπορει να συμβαινει?

 • Pericles Athanasopoulos

  Αν ενώ έχω κάνει μπλοκ μια επαφή στο viber, απενεργοποίησω τον λογαριασμό μου κ τον ξαναενεργοποιησω ή αλλάξω συσκευη, το μπλοκ της επαφής ισχύει? Θα εξακολουθήσει να είναι?