Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμού

Ενοχλητικοί άνθρωποι υπάρχουν παντού, είτε online είτε offline. Έτσι και στο Viber, υπάρχουν εκείνοι οι οποίοι θα σε σπαμάρουν και δε θα σε αφήσουν σε ησυχία, θα σε βρίσουν και θα σου κάνουν bullying, γενικώς θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Ευτυχώς για όλους μας, η ομάδα του δημοφιλούς Viber διαθέτει επιλογή για μπλοκάρισμα/αποκλεισμό όποιων επαφών και γενικά όποιων τηλεφωνικών αριθμών επιθυμούμε.

Πώς λειτουργεί το μπλοκάρισμα στο Viber;

Πριν προχωρήσουμε στη διαδικασία του αποκλεισμού, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες.

Η επιλογή του αποκλεισμού μιας επαφής ή ενός αριθμού είναι διαθέσιμη σε Android (έκδοση 4.2 και άνω της εφαρμογής), σε iPhone (έκδοση 4.2 και άνω της εφαρμογής) και σε Windows Phone 8 (έκδοση 4.4 και άνω της εφαρμογής), σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα.

Κάθε φορά που μπλοκάρετε χρήστες στο Viber, συμβαίνουν τα εξής:

  • Οι μπλοκαρισμένοι χρήστες δεν ειδοποιούνται και μπορούν κανονικά να στέλνουν μηνύματα προς εσάς, μονάχα που εσείς δε θα τα λαμβάνετε. Αν τους ξεμπλοκάρετε, τα συγκεκριμένα μηνύματα δε θα τα λάβετε ποτέ.
  • Δε μπορείτε να στείλετε μηνύματα και να πραγματοποιήσετε κλήσεις προς μπλοκαρισμένους χρήστες.
  • Αν σας είχαν στη λίστα επαφών τους πριν το μπλοκάρισμα, τότε οι πληροφορίες του προφίλ σας παραμένουν σε αυτούς, όμως δε θα ενημερώνονται μετά το μπλοκάρισμα σε περίπτωση που κάνετε αλλαγές στο προφίλ σας. Αν δε σας είχαν στη λίστα επαφών τους, καμιά πληροφορία του προφίλ σας δε θα είναι ορατή μετά το μπλοκάρισμα σε περίπτωση που σας προσθέσουν.
  • Η κατάσταση σύνδεσης σας δε θα είναι ορατή στους μπλοκαρισμένους χρήστες.
  • Οι κλήσεις και οι push ειδοποιήσεις από μπλοκαρισμένους χρήστες ίσως ακόμη να λαμβάνονται στις εκδόσεις του Viber για tablets, υπολογιστές και Windows 8.
  • Το ιστορικό μηνυμάτων και κλήσεων, προς και από τους μπλοκαρισμένους χρήστες, δε διαγράφεται.
  • Μπορείτε να βλέπετε μηνύματα των μπλοκαρισμένων από ομαδικές συνομιλίες στις οποίες συμμετέχετε τόσο εσείς όσο και εκείνοι.
  • Οι μπλοκαρισμένοι χρήστες δε μπορούν να σας προσθέτουν σε ομαδικές συνομιλίες.

Πώς μπορώ να μπλοκάρω μια Viber επαφή;

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμού1. Ανοίξτε το Viber και επιλέξτε την καρτέλα «ΕΠΑΦΕΣ».

2. Πατήστε πάνω σε μια επαφή την οποία θέλετε να μπλοκάρετε.

3. Στη νέα οθόνη, πατήστε πάνω δεξιά το εικονίδιο Viber icon.

4. Στο μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε την επιλογή «Αποκλεισμός».

Αν όλα πήγαν καλά, τότε θα εμφανιστεί για σύντομο χρονικό διάστημα στο κάτω μέρος της οθόνης το μήνυμα «Το (όνομα επαφής) (τηλεφωνικός αριθμός) αποκλείστηκε» και η επαφή θα έχει μπλοκαριστεί/αποκλειστεί επιτυχώς.

Πώς μπορώ να ξεμπλοκάρω μια Viber επαφή;

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμούΑκολουθώντας τα ίδια βήματα με τη διαδικασία μπλοκαρίσματος μιας επαφής, αυτή τη φορά στο 4ο βήμα θα υπάρχει η επιλογή «Ξεμπλ/σμα» σε μια μπλοκαρισμένη επαφή, αντί της επιλογής «Αποκλεισμός» σε μια μη μπλοκαρισμένη.

Πατώντας την επιλογή «Ξεμπλ/σμα» θα εμφανιστεί για σύντομο χρονικό διάστημα στο κάτω μέρος της οθόνης το μήνυμα «Το (όνομα επαφής) (τηλεφωνικός αριθμός) ξεμπλοκαρίστηκε» και η επαφή θα έχει ξεμπλοκαριστεί επιτυχώς.

Πώς μπορώ να αποκλείσω έναν οποιοδήποτε τηλεφωνικό αριθμό στο Viber;

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμού1. Ανοίξτε το Viber και πατήστε πάνω αριστερά το εικονίδιο Viber εικονίδιο.

2. Από το μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε την επιλογή «Ρυθμίσεις».

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμού3. Στο νέο μενού επιλέξτε «Ιδιωτικό απόρρητο».

4. Στο επόμενο μενού επιλέξτε «Λίστα αποκλεισμού».

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμούΣτο σημείο αυτό, θα παρατηρήσετε πως η λίστα αποκλεισμού σας είναι κενή, αφού δεν έχετε ακόμη μπλοκάρει καμία επαφή ή τηλεφωνικό αριθμό. Διαφορετικά, θα έχει τις μπλοκαρισμένες επαφές και τηλεφωνικούς αριθμούς σας.

5. Πατήστε πάνω δεξιά το εικονίδιο Viber εικονίδιο.

6. Στη νέα οθόνη, πληκτρολογήστε στο πλαίσιο «Εισαγωγή ονόματος ή αριθμού» τον τηλεφωνικό αριθμό τον οποίο θέλετε να μπλοκάρετε. Ο αριθμός αυτός θα πρέπει να έχει λογαριασμό Viber, διαφορετικά δε θα μπορέσετε να τον μπλοκάρετε.

7. Αφού τελειώσετε το προηγούμενο βήμα, πατήστε την επιλογή «Προσθήκη (αριθμός)».

Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμού8. Αν όλα πήγαν καλά, τότε θα έχει εμφανιστεί στο πάνω μέρος της οθόνης σας το εικονίδιο με την Viber επαφή του τηλεφωνικού αριθμού που εισάγατε. Αν έχετε κάνει λάθος ή θέλετε να το ακυρώσετε, σύρετε το εικονίδιο της επαφής προς τα πάνω.

9. Προχωρήστε πατώντας πάνω δεξιά το εικονίδιο Viber εικονίδιο.

10. Αν όλα πήγαν καλά, τότε στη λίστα αποκλεισμού θα έχει εμφανιστεί ο τηλεφωνικός αριθμός τον οποίο μπλοκάρατε και η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί.

11. Στην περίπτωση που θέλετε να ξεμπλοκάρετε έναν τηλεφωνικό αριθμό (ή μια επαφή), τότε επισκεφθείτε τη λίστα αποκλεισμού και πατήστε την επιλογή «Ξεμπλ/σμα» δεξιά του αριθμού ή της επαφής.

Επαναλαμβάνοντας την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να μπλοκάρετε/αποκλείσετε στο Viber όσους τηλεφωνικούς αριθμούς και επαφές επιθυμείτε.

Σχόλια & Απορίες

Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω τις απορίες και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με τον παραπάνω οδηγό.

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Ταξίδι με το αυτοκίνητο; Μάθε πώς να αποφύγεις τα διόδια μέσω Google Χαρτών!
Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

59 Σχόλια σε "Μπλοκάρισμα/Αποκλεισμός Viber επαφής ή τηλεφωνικού αριθμού"

Ενημέρωση για
avatar
Ταξινόμηση κατά:   νεότερα | παλαιότερα | περισσότερο βαθμολογημένα
StrMak
Αναγνώστης
StrMak

Τι συμβαίνει στη περίπτωση που ενώ έχω απάντηση από μια επαφή,στέλνω μήνυμα δεν παραδόθηκε καν και η τελευταία σύνδεση της επαφής εμφανίζεται μέρες πριν (ενώ είχα απάντηση μετά )?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

@stratosMakris:disqus, Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση που αναφέρεις.

Θα μπορούσε να σου στείλει μήνυμα η επαφή και αμέσως μετά να σε μπλοκάρει, με αποτέλεσμα το δικό σου μήνυμα μετά να μην παραδοθεί, όμως δε βρίσκω το λόγο γιατί βλέπεις πως η τελευταία σύνδεση της επαφής είναι πριν το μήνυμα που σου έστειλε.

StrMak
Αναγνώστης
StrMak

Αν ήμουν μπλοκαρισμενος δεν θα μπορούσα να δω καν τη τελευταία σύνδεση? το ενδεχόμενο να εκλάπη η συσκευή της επαφής μου?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

@StratosMakris:disqus, Σωστά, δεν υπάρχει ενδεχόμενο μπλοκαρίσματος εφόσον βλέπεις την κατάσταση σύνδεσης.

Πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο αν εκλάπη η συσκευή. Δεν εξηγείται πώς η τελευταία σύνδεση της επαφής είναι πριν το μήνυμα που σου έστειλε. Ίσως στην τελική να πρόκειται για κάποιο σφάλμα (bug).

ΣΠΥΡΟΣ
Αναγνώστης
ΣΠΥΡΟΣ

Γεια σου Θοδωρή!

οι εφαρμογές σαν και το viber πως βγάζουν κέρδος το οποίο καταλήγει στους δημιουργούς τους?επειδή δεν υπάρχουν διαφημίσεις λέω εγώ τώρα

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης
Γεια σου Σπύρο! Συγκεκριμένα για το Viber, η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάει (ακόμη) καλά με τα έσοδα. Μπορεί να μην έχει διαφημίσεις και να παρέχει δωρεάν κλήσεις και μηνύματα σε όσους έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή, όμως διαθέτει stickers (αυτοκόλλητα) επί πληρωμή, κάποιες λειτουργίες στα παιχνίδια και επί πληρωμή, και τέλος την υπηρεσία Viber Out η οποία επιτρέπει κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα επί πληρωμή. Για τις χρονιές 2013 και 2014, σύμφωνα με άρθρο που βρήκα ( http://www.investopedia.com/articles/investing/061215/how-viber-makes-money.asp ), το Viber παρουσίασε ζημία και η μαμά εταιρία Rakuten που το εξαγόρασε για 900 εκατ. δολάρια, θα πρέπει να… Διάβασε περισσότερα »
ΣΠΥΡΟΣ
Αναγνώστης
ΣΠΥΡΟΣ

Ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση!ήσουν κατατοπιστικότατος!
Κάτι άλλο,έστω ότι εγώ δεν έχω μια επαφή ενός συγκεκριμένου ατόμου,αυτό όμως έχει το τηλέφωνο μου, και μου στέλνει ένα μήνυμα στο viber αλλά εγώ το κάνω μπλοκ κατά λάθος,πώς γίνεται να αναιρέσω αυτό το μπλοκ που έκανα?

Το whatsapp πως πάει από έσοδα?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης
Όσον αφορά το μπλοκάρισμα που αναφέρεις, στο βήμα 4 του παραπάνω οδηγού υπάρχει η «λίστα αποκλεισμού», στην οποία θα υπάρχει ο αριθμός που έχεις μπλοκάρει και θα έχει δεξιά του την επιλογή «Ξεμπλοκάρισμα». Στην περίπτωση του WhatsApp, μέχρι και τον Ιανουάριο χρέωνε ένα δολάριο ετήσια συνδρομή μετά από έναν χρόνο δωρεάν χρήσης της εφαρμογής. Αυτή ήταν και η μόνη πηγή εσόδων, η οποία όμως καταργήθηκε και πλέον η εφαρμογή είναι εφ’όρου ζωής δωρεάν. Όπως φαίνεται, η μαμά εταιρία Facebook η οποία δαπάνησε συνολικά 19 δις δολάρια για να εξαγοράσει το WhatsApp, δε φαίνεται προς το παρόν να καίγεται για έσοδα… Διάβασε περισσότερα »
Ερμης
Αναγνώστης
Ερμης

Τι ακριβως συμβαινει όταν καποια επαφη σου στο Viber που δε ειχε μπλοκαρει και δε φαινοταν ουτε φωτογραφια χρηστη ουτε η κατασταση συνδεσης, ξαφνικα φαινετε η κατασταση συνδεσης αλλα όχι η φωτογραφια του?

Panagiotis
Αναγνώστης
Panagiotis

Όταν μπλοκάρω ένα άτομο πιο πάνω λέει ότι δεν μπορεί να με βάλλει σε ομαδική.. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα φαίνομαι στις επιλογές του;

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Γεια σου Παναγιώτη! Δε γνωρίζω τόση λεπτομέρεια, αν δηλαδή δε θα φαίνεσαι στις επιλογές του ή αν θα φαίνεσαι και δε θα μπορεί να σε επιλέξει. Το αποτέλεσμα πάντως είναι αυτό που αναφέρω στον οδηγό.

Μπορείς αν θες να το δοκιμάσεις με έναν φίλο σου, δηλαδή να τον μπλοκάρεις προσωρινά, να προσπαθήσεις να τον προσθέσεις σε μια ομαδική συνομιλία και να μας αναφέρεις τελικά τι ισχύει στο ερώτημα σου. 🙂

Κωνσταντίνα
Αναγνώστης
Κωνσταντίνα

Γειά σου Θοδωρή! Έχω μια απορία.
Αν ενώ έχω κάνει μπλοκ μια επαφή στο viber, απενεργοποίησω τον λογαριασμό μου κ τον ξαναενεργοποιησω, το μπλοκ της επαφής ισχύει? Θα εξακολουθήσει να είναι?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Γεια σου Κωνσταντίνα! Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω στην ερώτηση, γι’αυτό πριν απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου κράτα καλού κακού τη λίστα με τους μπλοκαρισμένους χρήστες. Θα χαιρόμουν να ακούσω από σένα τι ισχύει εφόσον ακολουθήσεις τη διαδικασία της ερώτησης σου.

Pericles Athanasopoulos
Αναγνώστης
Pericles Athanasopoulos

Καλημέρα, μήπως έχουμε απάντηση σε αυτο;

Μάκης
Αναγνώστης
Μάκης

Γεια σου Θοδωρή,
αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Έχω μια επαφή στην οποία υπάρχουν 2 αριθμοί, όμως ο ένας αριθμός χρησιμοποιείται στο viber. Και έτσι ξαφνικά πλέον όποτε στέλνω μήνυμα από το κινητό στέλνει τα μηνύματα στον αριθμό που δεν χρησιμοποιείται και αυτό το βλέπω μόνο από το viber στον υπολογιστή.
Για να αποφευχθεί η λύση του να φτιάξω 2 ξεχωριστές επαφές, έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο;
Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Υ.Γ. Δοκίμασα να μπλοκάρω τον έναν αριθμό από τους δύο αλλά μετά δε μπορώ να στείλω καθόλου μήνυμα γιατί λέει ότι είναι μπλοκαρισμένη η επαφή.

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Γεια σου Μάκη!

Δεν κατάλαβα ακριβώς την περίπτωση σου όπως την ανέφερες. Αυτό που κατάλαβα είναι πως έχεις ένα δίκαρτο κινητό και χρησιμοποιείς τον έναν από τους δύο τηλεφωνικούς αριθμούς στο Viber. Μπορείς να ξανά διατυπώσεις ποιο είναι το πρόβλημα με τις δύο κάρτες SIM και το Viber που αντιμετωπίζεις;

Μάκης
Αναγνώστης
Μάκης

Το πρόβλημα μου είναι ότι σε μια επαφή στη συσκευή μου έχω αποθήκευση δύο αριθμούς (έναν κοσμοτε και έναν Vodafone) ενός φίλου και μερικές φορές όταν στέλνω μηνύματα στο viber στη συγκεκριμένη επαφή, τα μηνύματα δε πάνε στον αριθμό με τον οποίο χρησιμοποιείται το viber αλλά στον άλλον αριθμό που υπάρχει στην επαφή με τον οποίο όμως δε χρησιμοποιειται το viber.

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Ααα τώρα κατάλαβα τι εννοείς!

Δοκίμασα να στείλω σε μια δική μου επαφή στην οποία έχω δύο αριθμούς κινητών τηλεφώνων και παρατήρησα πως όταν πηγαίνω να στείλω μήνυμα μέσα από την επαφή, με ρωτάει σε ποιον αριθμό θέλω να στείλω. Σε κάθε αριθμό που στέλνω, δημιουργεί και ξεχωριστή συνομιλία στην αρχική οθόνη. Άρα, είχα δύο συνομιλίες για την ίδια επαφή, μία σωστή (με τον αριθμό που χρησιμοποιεί Viber) και μία λάθος (με αριθμό που δε χρησιμοποιεί Viber).

Οπότε, διέγραψε εντελώς τη λάθος συνομιλία και κοίταξε κάθε φορά να στέλνεις στη σωστή με τον αριθμό που χρησιμοποιεί το Viber. 🙂

Μάκης
Αναγνώστης
Μάκης

Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Κατά δεύτερον το συγκεκριμένο (το να εμφανίζει τις 2 επαφές ξεχωριστά στο viber) το κάνει μόνο στο viber στον υπολογιστή, στο κινητό δε μου τις εμφανίζει ξεχωριστά.

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Χμμ… Μήπως έχεις παλιά έκδοση της εφαρμογής; Εγώ έχω σε Android την έκδοση 6.2.1.82 του Viber και όταν μέσα σε μια επαφή πατάω «Δωρεάν μήνυμα» μου εμφανίζει popup πλαίσιο για την «Επιλογή αριθμού».

Μάκης
Αναγνώστης
Μάκης

Και εγώ την ίδια έχω, τώρα δε ξέρω τι άλλο να πω.. 😕

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Ίσως τελικά χρειαστεί να δημιουργήσεις δεύτερη επαφή.

Γιαννα
Αναγνώστης
Γιαννα

Γιατι στις πληροφοριες συνομιλιας μιας επαφης μου στο viber δεν βλεπω την επιλογη:ορισμος αυτης της επαφης ως αξιοπιστη κ σε αλλες επαφες το βλεπω?βλεπω μονο σε αυτη την επαφη τις αλλες τρεις επιλογες:αποκλεισμος,διαγραφη συνομιλιας κ μπλοκαρισμα που υπαρχουν κ στις αλλες επαφες.την κατασταση συνδεσης αυτης της συγκεκριμενης επαφης εξακολουθω κ τι βλεπω.τι μπορει να συμβαινει.?

Γιαννα
Αναγνώστης
Γιαννα

Γιατι σε μια επαφη μου στο viber στις πληροφοριες δεν βλεπω την επιλογη:ορισμος αυτης της επαφης ως αξιοπιστη που βλεπω σε αλλες επαφες μου στο viber?βλεπω μονο τις επιλογες:μπλοκαρισμα,διαγραφη συνομιλιας κ αποκλεισμο που υπαρχουν κ στις αλλες επαφες.την κατασταση συνομιλιας αυτης της επαφης τη βλεπω κανονικα.τι μπορει να σημαινει?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλημέρα Γιάννα! Λογικά οι επαφές στις οποίες δεν εμφανίζεται η επιλογή χρησιμοποιούν παλαιότερη έκδοση του Viber που δεν υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή. Θα πρέπει να ενημερώσουν την εφαρμογή στην τελευταία έκδοση. Δε βρίσκω άλλον λόγο.

Γιαννα
Αναγνώστης
Γιαννα

Ευχαριστω πολυ Θοδωρη.

Γιαννα
Αναγνώστης
Γιαννα

Γιατι οταν μπαινω σε μια επαφη μου στο viber στις πληροφοριες συνομιλιας δεν μου εμφανιζει την επιλογη:ορισμος αυτης της επαφης ως ασφαλης παρα μονο τις αλλες τρεις επιλογες:αποκρυψη συζητησης,αποκλεισμος συζητησης κ διαγραφη?σε αλλες επαφες μου εμφανιζει τον ορισμο της επαφης ως ασφαλη.επισης στη συγκεκριμενη επαφη βλεπω κανονικα την κατασταση συνδεσης.τι μπορει να σημαινει αυτο?ευχαριστω.

Hey
Αναγνώστης
Hey

Καησπέρα,
Να τωτήσω αν αλλαξω συσκευή τα ήδη υπάρχοντα τηλεφωνα θα παραμείνουν μπλοκαρισμένα;; Η’ θα πρέπει να τα ξαναμπλοκάρω;;

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Δεν το γνωρίζω αυτό, οπότε ενημέρωσε μας αν το τσεκάρεις. Σε κάθε περίπτωση, κράτα τους μπλοκαρισμένους αριθμούς κάπου offline σε περίπτωση που χρειαστεί να τους ξανά μπλοκάρεις.

Hey
Αναγνώστης
Hey

Ευχαριστώ πολυ..

Thanοs Kouvelas
Αναγνώστης
Thanοs Kouvelas

Καλησπερα θοδωρη ,εχω μπλοκαρει καποιον στο iphone και εχω σβησει την επαφη του απο το κιν μου. Υπαρχει περιπτωση να παραμενει μπλοκαρισμενοσ παρολο που δεν τον εχω στις επαφες πια?Στο viber usxuei kai to idio μιας που το τηλ συγχρονιζεται αυτοματα..

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλημέρα Θάνο! Η λίστα μπλοκαρισμένων του Viber είναι ανεξάρτητη από τη λίστα επαφών του iPhone. Επομένως, αν έχεις μπλοκάρει μια επαφή και τη σβήσεις από τη συσκευή, λογικά δεν φεύγει από τη λίστα μπλοκαρισμένων του Viber. Δοκίμασε το κι εσύ και πες μας αν ισχύει το αντίθετο.

Aliki
Αναγνώστης
Aliki

καλησπερα! εχω ενα προβλημα στο viber…παλια ειχα ενα νουμερο περασμενο στην sim με το οποιο δεν ειχα μιλησει ποτε στο viber…. αυτο το νουμερο το εκανα αποκλεισμο το διεγραψα και και μολισ μπαινω στην λιστα με τουσ αποκλεισμους μου τον εμφανιζει ενω με αλλα ατομα που δεν εχω μιλησει ποτε και εκανα το ιδιο πραγμα δεν μου τους εμφανιζει… αν μπορει να απαντησει καποιος ευχαριστω!

Ελπιδα
Αναγνώστης
Ελπιδα

Καλησπέρα πωσ γινεται ενασ χρηστησ να ειναι συνδεδεμενοσ κανονικά και να σου βγαζει τελευταια συνδεση πχ χθεσ και μονο και εφοσον του στειλεισ μήνυμα αυτοματως να αλλαχτει μονο και μονο τοτε σε συνδεση

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλησπέρα Ελπίδα! Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αυτό που ρωτάς.

Ntina
Αναγνώστης
Ntina

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν στο viber υπάρχει η δυνατότητα να μην φαίνομαι εγώ στη λίστα κάποιου αλλά αυτός να φαίνεται στη δικιά μου για να μπορώ να κοιτάω την κίνηση του .Ευχαριστω

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Γεια σου Ντίνα! Απ’όσο γνωρίζω γίνεται αυτό. Αν έχεις κάποιον στη λίστα επαφών σου, τότε κάθε φορά που ανοίγεις μια συνομιλία μαζί του στο Viber (εφόσον διαθέτει λογαριασμό) μπορείς να δεις αν είναι online ή πότε ήταν τελευταία φορά online, χωρίς εκείνος απαραίτητα να σε έχει στη λίστα επαφών του. Επίσης, για να ισχύει το προηγούμενο θα πρέπει τόσο εσύ όσο και εκείνος να μην έχετε απενεργοποιήσει την επιλογή «Κοινή χρήση κατάστασης σύνδεσης» μέσω των ρυθμίσεων του Viber.

Ερμης
Αναγνώστης
Ερμης

Θοδωρή καλησπέρα!
Εάν καποιος σε ειχε μπλοκαρει στο viber και δε φαινοταν η κατασταση συνδεσης του, μετα παο καιρο εμφανιζετε η κατασταση συνδεσης αλλα όχι η φωτο του, τι μπορει να συμβαινει?

Pericles Athanasopoulos
Αναγνώστης
Pericles Athanasopoulos

Αν ενώ έχω κάνει μπλοκ μια επαφή στο viber, απενεργοποίησω τον λογαριασμό μου κ τον ξαναενεργοποιησω ή αλλάξω συσκευη, το μπλοκ της επαφής ισχύει? Θα εξακολουθήσει να είναι?

xristinna
Αναγνώστης
xristinna

Θα ηθελα να ρωτησω εαν προσθεσω μία επαφη, η οποια εχει viber αλλα δεν εχει τον αριθμο μου στις επαφες του,ενημερωνεται οτι καποιος τον προσθεσε ή πρεπει πρωτα να στειλω μηνυμα;

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλημέρα Χριστίνα! Με την προσθήκη της επαφής ο άλλος χρήστης δεν ενημερώνεται πως τον πρόσθεσες, είτε σε έχει στις επαφές του είτε όχι.

Για το μόνο που μπορεί να ενημερωθεί είναι το εξής: Αν σε είχε στις επαφές του τηλεφώνου του και άνοιξες λογαριασμό στο Viber, τότε θα του έρθει ειδοποίηση ότι απλά συμμετέχεις στο Viber.

Valantis Tsiliras
Αναγνώστης
Valantis Tsiliras

Πώς είναι εφικτό όμως μέχρι πρότινος να έβλεπες κανονικά τη φωτογραφία του χρήστη και μετά όχι, αν και ήσουν μπλοκαρισμένος και στις δύο περιπτώσεις??

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Αν δεν είσαι μπλοκαρισμένος και δεις τη φωτογραφία προφίλ ενός χρήστη, θα συνεχίσεις να την βλέπεις εφόσον ο χρήστης σε μπλοκάρει, χωρίς όμως να δεις τη νέα φωτογραφία εφόσον την αλλάξει. ίσως μετά από καιρό μπλοκαρίσματος το Viber να εξαφανίζει τη φωτογραφία προφίλ του χρήστη που σε μπλόκαρε.

Valantis Tsiliras
Αναγνώστης
Valantis Tsiliras

έγινε, σε ευχαριστώ πολύ

Νικος
Αναγνώστης
Νικος

Αυτο λογικα απο δικια μ εμπειρια μαλλον γινεται μετα απο 10 μερες μπλοκ. Γτ με μπλοκαραν δεν εβλεπα κατασταση επαφης και μετα απο 10 μερες εξαφανιστηκε η φωτο

ΒΙΚΥ ΒΑΣΣΗ
Αναγνώστης
ΒΙΚΥ ΒΑΣΣΗ

Γινεται να στειλεις μηνυμα σε εναν αριθμο να μην εμφανιζει παραδοθηκε αλλα να δειχνει οτι ειναι online ?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλησπέρα Βίκυ! Από θέμα λογικής δεν γίνεται, καθώς εφόσον είναι online σίγουρα το μήνυμα θα παραδοθεί στον χρήστη. Θα μπορούσε να συμβεί όμως από κάποιο σφάλμα της εφαρμογής. Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου τέτοια περίπτωση όπως αυτή που αναφέρεις.

Miranda
Αναγνώστης
Miranda

Καλησπέρα Θοδωρή!!
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την διαγραφή μιας επαφής. Ενώ την διαγράφω και δεν την έχω ούτε στον κατάλογο επαφών στο κινητό μου αυτή μετά από μία με δύο μέρες ξανά εμφανίζεται στην λίστα επαφών στο viber . Μπορείς να μου δώσεις μία λύση ; Να προσθέσω ότι δεν θα ήθελα να μπλοκάρω την επαφή..Απλώς να την διαγραψω.

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλημέρα Μιράντα! Δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο που εμφανίζεται η επαφή ξανά στις επαφές σου μετά την διαγραφή. Γενικά, το Viber συγχρονίζει τις επαφές της συσκευής. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι πως έχεις κάποια επαφή στον Google(;) λογαριασμό σου την οποία αν και τη σβήνεις από τις επαφές του τηλεφώνου, αυτή υπάρχει ακόμη online και συγχρονίζει κάπως με το Viber.

Miranda
Αναγνώστης
Miranda

Θα δοκιμάσω να αλλάξω τον λογαριασμό μήπως και γίνει κάτι .. Ευχαριστώ πολύ 🙂

Dora Karra
Αναγνώστης
Dora Karra

kalispera!! na kanw mia erwthsh?? ginetai na se mplokarei kapoios st viber alla otan t steileis minima n grafei paradothike??

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλησπέρα! Εφόσον σε έχει μπλοκάρει δεν πρέπει να εμφανίζεται η ένδειξη «παραδόθηκε», επομένως δεν σε έχει μπλοκάρει.

Angela Dambani
Αναγνώστης
Angela Dambani

καλησπερα Θοδωρή!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω μπλοκαρει καποιον στο viber μπορώ να βλέπω αν και ποτε ήταν συνδεδεμένος?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλημέρα Angela! Έκανα κάποιες δοκιμές οι οποίες κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα: Εάν έχεις μπλοκάρει έναν χρήστη, μπορείς να δεις αν και πότε βρισκόταν τελευταία φορά σε σύνδεση. Δεν μπορείς να δεις την κατάσταση σύνδεσης του αν ισχύει κάποιο από τα εξής:
1) Αν έχει απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού του την επιλογή «Κοινή χρήση κατάστασης σύνδεσης».
2) Αν σε έχει μπλοκάρει και εκείνος.

Angela Dambani
Αναγνώστης
Angela Dambani

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα…???
Αν κάποιο αριθμό τον έχω μπλοκαρει μπορεί πατώντας αυτός τον δικο μου αριθμό στο viber να δει το όνομα μου και την εικόνα προφίλ μου??

Ελλη
Αναγνώστης
Ελλη

Καλησπέρα. Θέλω να αποκλείσω κάποιον αριθμό από το βαιμπερ χωρίς να τον έχω στην λίστα επαφών μου. Αν τον αποκλείσω πριν του δώσω τον αριθμό μου μετά μπορεί να δει αν έχω βαιμπερ; Θα εμφανίζει π.χ ότι έχω λογαριασμό στο βαιμπερ;

St
Αναγνώστης
St

den uparxei epilogi pou na mplokarei olous tous arithmous pou den exeis apothikeusi sthn siskeuh? dld na mhn mporei kanenas agnostos arithmos na s stelnei mnm oute kliseis?

wpDiscuz