Τα reboots γνωστών ταινιών σε τηλεοπτικές σειρές δεν έχουν σταματημό και μετά τα Purge και Eternal Sunshine of the Spotless Mind, επόμενη είναι η ταινία War of the Worlds. Η είδηση ήρθε από το site Deadline, το οποίο αναφέρει πως το κανάλι MTV θέλει να μεταφέρει το πασίγνωστο βιβλίο του H.G Wells στη μικρή οθόνη, έχοντας κιόλας προσλάβει τον Andrew Cochran του Teen Wolf για να γράψει το σενάριο.

Το War of the Worlds γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Το War of the Worlds, ή αλλιώς «Ο Πόλεμος των Κόσμων», είχε προβληθεί στον σινεμά το 2005 από τον Steven Spielberg και είχε πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, ο οποίος υποδυόταν έναν πατέρα που προσπαθούσε να επιβιώσει με τα παιδιά του από την εισβολή εξωγήινων, που ήρθαν να κατακτήσουν τον κόσμο.

Το War of the Worlds γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Περισσότερες πληροφορίες για την τηλεοπτική σειρά War of the Worlds ακόμα δεν γνωρίζουμε, αν και δεδομένου πως οι σειρές του MTV απευθύνονται κυρίως σε μικρότερες ηλικίες, δεν πιστεύω πως αποτελεί και το καλύτερο κανάλι για να προβληθεί. Ίσως όμως το κανάλι να θέλει να αλλάξει στροφή και να προβάλλει πιο ώριμες σειρές. Θα δείξει!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar