Τι είναι και πώς να αποκτήσετε το GodMode σε Windows 10

Με τις ρυθμίσεις των Windows 10 πώς τα πάτε; Έχετε μπει ποτέ στον Πίνακα Ελέγχου να πειράξετε για παράδειγμα τον δείκτη του ποντικιού, τον τρόπο εμφάνιση της ώρας και ημερομηνίας, ή να αλλάξετε ήχους του συστήματος;

Οι επιλογές που υπάρχουν στον Πίνακα Ελέγχου είναι πολλές και είναι κατηγοριοποιημένες. Παρόλα αυτά, από τα Windows Vista και μετά, κυκλοφορεί ένα εικονίδιο με την ονομασία «God Mode», το οποίο περιέχει συνολικά κάθε διαθέσιμη ρύθμιση των Windows σε μία λίστα.

Τι είναι το Windows God Mode;

Σύμφωνα με τη Wikipedia, το God Mode πήρε την ονομασία του από διάφορους bloggers του ίντερνετ, καθώς στην πραγματικότητα ονομάζεται «Master Control Panel shortcut» και είναι επίσης γνωστό ως «All Tasks».

Πρόκειται για μία συντόμευση η οποία επιτρέπει με ένα κλικ το άνοιγμα 230 ρυθμίσεων ελέγχου (στα Windows 10) σε μία αλφαβητική λίστα, επιτρέποντας στους χρήστες να βρουν εύκολα τη ρύθμιση που αναζητούν.

Πώς ενεργοποιώ το God Mode σε Windows 10;

Η παρακάτω διαδικασία λειτουργεί επίσης σε Windows Vista, 7 και 8.

Τι είναι και πώς να αποκτήσετε το God Mode σε Windows 10

1. Κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε «Δημιουργία».

2. Από τη νέα στήλη, επιλέξτε «Φάκελος».

Tip: Για τη γρήγορη δημιουργία φακέλου, μπορείτε στην επιφάνεια εργασίας να πατήσετε τον συνδυασμό «Ctrl + Shift + N» από το πληκτρολόγιο σας.

Τι είναι και πώς να αποκτήσετε το God Mode σε Windows 10

3. Μετονομάστε τον φάκελο που δημιουργήσατε, δίνοντας του το όνομα «GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}» (χωρίς τα εισαγωγικά).

Tip: Μπορείτε αντί για GodMode στην ονομασία να βάλετε ό,τι θέλετε εσείς, απλώς μην πειράξετε τίποτα από την τελεία και μετά.

Τι είναι και πώς να αποκτήσετε το God Mode σε Windows 10

Αφού πατήσετε «Enter» ή κλικάρετε οπουδήποτε εκτός του φακέλου, θα δείτε πως ο φάκελος απέκτησε την ονομασία που του δώσατε και ένα νέο εικονίδιο.

Τι είναι και πώς να αποκτήσετε το God Mode σε Windows 10

Ανοίγοντας το αρχείο που δημιουργήσατε, θα βρείτε και τις 230 ρυθμίσεις των Windows 10 μαζεμένες! Μπορείτε να μεταφέρετε το αρχείο που δημιουργήσατε οπουδήποτε μέσα στον υπολογιστή σας, αν δε θέλετε να το έχετε στην επιφάνεια εργασίας σας.

Σχόλια & Απορίες

Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω τις απορίες και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με τον παραπάνω οδηγό.

Πηγές: PCWorld

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

2 Σχόλια σε "Τι είναι και πώς να αποκτήσετε το God Mode σε Windows 10"

Ενημέρωση για
avatar
Ταξινόμηση κατά:   νεότερα | παλαιότερα | περισσότερο βαθμολογημένα
aria
Αναγνώστης
aria

έχω τα windows 10 στον υπολογιστή μου άλλαξα το πληκτρολόγιο από αγγλικά σε ελληνικά και τώρα δεν μπορώ να μπω στον υπολογιστή επειδή ο κωδικός η
ταν στα αγγλικά !!! τι να κανω χρειάζομαι βοήθεια παρακαλώ!!!!

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Σου απάντησα στη ίδια ερώτηση σου εδώ: http://www.fomo.gr/windows-10-allagi-glossas-apo-agglika-se-ellinika/

wpDiscuz