Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες με σούπερ ήρωες που περιμένουμε πως και πως φέτος είναι φυσικά η νέα συνέχεια της σειράς X-Men, η οποία αυτή τη φορά θα μας παρουσιάσει τον τρομερό μεταλλαγμένο Apocalypse. Το πρώτο trailer της ταινίας ήταν αρκετά εντυπωσιακό και μας είχε υποσχεθεί αρκετές εξελίξεις όσον αφορά την ιστορία της σειράς. Σήμερα όμως, κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer το οποίο όχι μόνο υπόσχεται πόλεμο, αλλά το τέλος του κόσμου!

X-Men Apocalypse trailer 2: Το τέλος του κόσμου έρχεται!

Και για όσους δεν ξέρουν, η νέα ταινία X-Men θα αφορά τον Apocalypse (Oscar Isaac), τον πρώτο δηλαδή μεταλλαγμένο που υπήρξε ποτέ και λατρεύτηκε σαν θεός από την αρχή της ανθρωπότητας, ο οποίος ξυπνάει μετά από χιλιάδες χρόνια αφύπνισης. Μένοντας απογοητευμένος με το κόσμο του παρόντος, αποφασίζει να συγκεντρώσει τις δυνάμεις διάφορων μεταλλαγμένων, όπως του Magneto (Michael Fassbender), με σκοπό να διαμορφώσει τον κόσμο στα δικά του γούστα. Ο καθηγητής Χ (James McAvoy) είναι αυτός που καλείται με τη βοήθεια νεαρών μεταλλαγμένων να σταματήσει τον επικίνδυνο θεό από το να φέρει εις πέρας τον σκοπό του.

Το X-Men: Apocalypse θα ακολουθεί τα γεγονότα του τρομερού «Days of Future Past» και θα προβληθεί στη χώρα μας στις 19 Μαΐου.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar