Είναι γεγονός πως η εμφάνιση του Punisher στo Daredevil, άλλαξε τελείως τα δεδομένα της σειράς και την απογείωσαν εντελώς. Ο ηθοποιός Jon Bernthal που υποδύεται τον γνωστό αντιήρωα, κατάφερε να κάνει τον χαρακτήρα δικό του με την τρομερή του ερμηνεία και για αυτόν τον λόγο ανακοινώθηκε σχετικά γρήγορα πως θα προβληθεί solo τηλεοπτική σειρά με τίτλο «The Punisher», χωρίς όμως μέχρι στιγμής να μαθαίνουμε περισσότερα νέα. Όλα αυτά όμως μέχρι σήμερα, καθώς όπως δείχνουν νέες φωτογραφίες, τα γυρίσματα της σειρά Punisher ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη.

Το site Just Jared δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν τον ηθοποιό Bernthal να πηγαίνει προς τα γυρίσματα της σειράς, ενώ αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως έχει μεγαλώσει το μούσι του για τις ανάγκες του ρόλου.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς The Punisher!

Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες

Δεδομένου πάντως πως τα γυρίσματα του Punisher ξεκίνησαν φέτος, το πιο πιθανό η σειρά να κάνει πρεμιέρα του χρόνου το 2017, μαζί δηλαδή με τα Iron Fist, The Defenders και τις συνέχειες των σειρών Jessica Jones και Daredevil της Marvel, που θα προβληθούν όλα στο κανάλι Netflix. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz