Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μετά την αποτυχία της ταινίας Batman V Superman: Dawn of Justice σε κοινό και κριτές, ο Ben Affleck αποφάσισε να πάρει προσωπικά και να τιμήσει τη στολή που φοράει και είχε δηλώσει πως την ερχόμενη solo ταινία Batman θα την αναλάβει προσωπικά ο ίδιος, τόσο σε παραγωγή όσο και σε σκηνοθεσία.

Παρόλα αυτά πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού άφησαν τελείως μετέωρο το γεγονός το αν θα υπάρξει τελικά ταινία Batman, καθώς δήλωσε πως ακόμα δεν υπάρχει σενάριο και πως αν τα πράγματα δεν έρθουν έτσι όπως πιστεύει εκείνος πως θα είναι τέλεια, τότε δεν θα αναλάβει project. Με πολλούς να πιστεύουν πως το μέλλον της solo ταινίας του μασκοφόρου ήρωα να μένει στον αέρα, ένα νέο post ήρθε να αλλάξει ξανά τα δεδομένα!

Ξεκινούν τα γυρίσματα της solo ταινίας Batman;

Σύμφωνα με το έγκυρο site «ComicBook«, μια ανώνυμη πηγή αναφέρει πως τα γυρίσματα της ερχόμενης ταινίας Batman θα γίνουν στο Los Angeles, χωρίς όμως να αναφέρεται το πότε θα ξεκινήσουν. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Affleck και το νέο αυτό post, το πιο πιθανό η Warner Studios να δώσει ένα χρονικό περιθώριο στον ηθοποιό να αναλάβει το project, αλλιώς θα αναζητήσουν σε άλλον σκηνοθέτη, με τον Affleck να επιστρέφει απλά και μόνο ως πρωταγωνιστής.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για