Ξεκινούν τα γυρίσματα του Blade Runner 2!

Καιρό τώρα έχει ανακοινωθεί πως θα υπάρξει sequel της επικής ταινίας φαντασίας «Blade Runner» που είχε πρωταγωνιστή τον Harrison Ford, με τα νέα όμως να σταματούν εκεί και να μην έχουμε καμία εξέλιξη για το αν όντως προχωρά το νέο project. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, καθώς η εταιρεία Alcon Entertainment, ανακοίνωσε πως φέτος τον Ιούλιο ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας, σε συνεργασία με την Sony και Warner Bros.

Η ταινία του Ridley Scott κυκλοφόρησε το 1982 και έκανε μεγάλη επιτυχία, καθώς ήταν από τις πρώτες Sci-Fi ταινίες που κατάφεραν να αποδώσουν άριστα έναν διαφορετικό και δυστοπικό κόσμο, ενώ είχε για πρωταγωνιστή τον Ford, που είχε γίνει ήδη αρκετά αγαπητός από τα Star Wars και Indiana Jones. Για όσους δεν γνωρίζουν το Blade Runner διαδραματιζόταν στο μελλοντικό Los Angeles του 2019, όπου στον κόσμο υπάρχουν ανδροειδές που μοιάζουν με ανθρώπους και για αυτό το λόγο υπάρχουν οι «Blade Runners» που αναλαμβάνουν να τα εξουδετερώσουν.

Για το Blade Runner 2 δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πολλές πληροφορίες, πάντως το σίγουρο είναι πως θα διαδραματίζεται δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling. Τα ευχάριστα νέα όμως είναι πως ο Ford θα επιστρέψει στο ρόλο του τρομερού Blade Runner, Rick Deckard, ενώ τη σκηνοθεσία θα την αναλάβει ο Denis Villeneuve (Sicario), με τον Scott να επιστρέφει μόνο ως παραγωγός. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες!

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!