Αυτόματη επανάληψη βίντεο-τραγουδιού στο YouTube με δύο κλικ!

Αναμφίβολα, το YouTube είναι το πιο αγαπημένο online μέσο αναπαραγωγής μουσικής. Η πληρότητα του σε τραγούδια, συναυλίες, διασκευές, κλπ, ξεπερνά κάθε άλλη μουσική υπηρεσία, κάτι το οποίο το κατατάσσει πρώτο στις προτιμήσεις μας.

Αν και το περιεχόμενο του είναι βίντεο, πολλοί από εμάς μπαίνουμε για να ακούσουμε ένα ή περισσότερα τραγούδια αφήνοντας το βίντεο να παίζει σε άλλη καρτέλα, ενώ παράλληλα σερφάρουμε στο ίντερνετ.

Και κάπου εκεί έρχεται το κόλλημα με ένα συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο θέλουμε να το ακούμε ξανά και ξανά. Τελειώνει το βίντεο; Πατάμε αναπαραγωγή από την αρχή, ώσπου να το βαρεθούμε.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε πως το YouTube διαθέτει επιλογή για αυτόματη επανάληψη ενός βίντεο μετά το τέλος αναπαραγωγής του, η οποία είναι εύκολο να βρεθεί και να ενεργοποιηθεί μέσω δύο κλικ!

Πώς ενεργοποιώ την αυτόματη επανάληψη βίντεο στο YouTube;

Αυτόματη επανάληψη βίντεο-τραγουδιού στο YouTube με δύο κλικ!1. Μπείτε σε ένα YouTube βίντεο και πατήστε δεξί κλικ με το ποντίκι οπουδήποτε μέσα στο βίντεο.

2. Από τη λίστα που θα εμφανιστεί, επιλέξετε «Ροή» (Loop στα αγγλικά).

Αυτό ήταν! Από εδώ και στο εξής και μέχρι να το κλείσετε, το βίντεο θα αναπαράγεται ξανά από την αρχή μετά το τέλος του.

Καλά ακούσματα! 😉

Σχόλια & Απορίες

Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω τις απορίες και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με τον παραπάνω οδηγό.

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Ταξίδι με το αυτοκίνητο; Μάθε πώς να αποφύγεις τα διόδια μέσω Google Χαρτών!
Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz