Αναμφίβολα, το YouTube είναι το πιο αγαπημένο online μέσο αναπαραγωγής μουσικής. Η πληρότητα του σε τραγούδια, συναυλίες, διασκευές, κλπ, ξεπερνά κάθε άλλη μουσική υπηρεσία, κάτι το οποίο το κατατάσσει πρώτο στις προτιμήσεις μας.

Αν και το περιεχόμενο του είναι βίντεο, πολλοί από εμάς μπαίνουμε για να ακούσουμε ένα ή περισσότερα τραγούδια αφήνοντας το βίντεο να παίζει σε άλλη καρτέλα, ενώ παράλληλα σερφάρουμε στο ίντερνετ.

Και κάπου εκεί έρχεται το κόλλημα με ένα συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο θέλουμε να το ακούμε ξανά και ξανά. Τελειώνει το βίντεο; Πατάμε αναπαραγωγή από την αρχή, ώσπου να το βαρεθούμε.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε πως το YouTube διαθέτει επιλογή για αυτόματη επανάληψη ενός βίντεο μετά το τέλος αναπαραγωγής του, η οποία είναι εύκολο να βρεθεί και να ενεργοποιηθεί μέσω δύο κλικ!

Πώς ενεργοποιώ την αυτόματη επανάληψη βίντεο στο YouTube;

Αυτόματη επανάληψη βίντεο-τραγουδιού στο YouTube με δύο κλικ!1. Μπείτε σε ένα YouTube βίντεο και πατήστε δεξί κλικ με το ποντίκι οπουδήποτε μέσα στο βίντεο.

2. Από τη λίστα που θα εμφανιστεί, επιλέξετε «Ροή» (Loop στα αγγλικά).

Αυτό ήταν! Από εδώ και στο εξής και μέχρι να το κλείσετε, το βίντεο θα αναπαράγεται ξανά από την αρχή μετά το τέλος του.

Καλά ακούσματα! 😉

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για