Σχετικά με το Fomo.gr

Καλώς ήρθατε στο Fomo.gr, το site που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την τεχνολογία και να την αξιοποιήσετε στην καθημερινότητα σας μέσα από αναλυτικούς οδηγούς.

Στόχος

Κύριος στόχος του Fomo.gr είναι να βοηθήσει τους αναγνώστες να λύσουν τεχνολογικές απορίες μέσα από how-to οδηγούς με αναλυτικά βήματα σε κείμενο και εικόνες.

Το περιεχόμενο, επομένως, δεν αφορά πάντοτε μια νέα λειτουργία ή υπηρεσία, όμως συμβαδίζει και με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Ιστορική αναδρομή

Το Fomo.gr για σχεδόν δύο χρόνια (Ιαν 2016 – Σεπ 2017) ίσως το γνωρίσατε ως μία ένωση των δύο θεμάτων «Τεχνολογία» και «Κινηματογράφος».

Από τον Οκτώβριο του 2017, το Fomo.gr προσφέρει μονάχα θέματα τεχνολογίας, με τις κύριες κατηγορίες του να αφορούν τα «Social Media», το «Android», το «Windows» και το «Internet» (όλα προσβάσιμα από το μενού).

Προέλευση ονομασίας

Πώς κατέληξε το site να χρησιμοποιεί την ονομασία Fomo;

Τα αρχικά γράμματα της λέξης σημαίνουν «Fear of Missing out», ένας όρος που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στο ίντερνετ και έχει συνδεθεί με την τάση των ανθρώπων να θέλουν ανά πάσα στιγμή να μαθαίνουν τη δραστηριότητα των φίλων τους και να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι online μαζί τους.

Ελπίζουμε με αυτό να πετύχουμε το αυτονόητο:

Να αποτελέσει το Fomo.gr την καθημερινή σας συνήθεια και να μην θέλετε να χάνετε ούτε ένα άρθρο του!

Διαχειριστής

Διαχειριστής είναι ο Θοδωρής Κόνσουλας, ο οποίος επιμελείται τα πάντα για το site.

Ευχαριστίες

Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους Παναγιώτη Λειβαδάρο και Χρύσα Φραγκούδη, για τη συμβολή τους στην κατηγορία του Κινηματογράφου όσο αυτή ήταν ενεργή.