Εγγραφή στο Instagram για δημιουργία νέου λογαριασμού

Βήμα βήμα η δημιουργία νέου Instagram λογαριασμού

Η εγγραφή στο Instagram είναι μια εύκολη διαδικασία και μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τον αριθμό κινητού τηλεφώνου ή το email σας.

Μπορείτε να την επαναλάβετε για να δημιουργήσετε έναν, δύο ή όσους λογαριασμούς επιθυμείτε, αρκεί κάθε φορά να χρησιμοποιείτε διαφορετικό email ή αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Θα χρειαστεί πριν ξεκινήσετε με τη διαδικασία να κατεβάσετε και εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην Android ή iOS κινητή συσκευή σας.

Διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού Instagram

Ο παρακάτω οδηγός εφαρμόστηκε σε Android συσκευή και είναι όμοιος σε iOS συσκευές.

Διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού Instagram

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε την επιλογή «Δημιουργία νέου λογαριασμού».

2. Στην επόμενη οθόνη, μπορείτε να κάνετε εγγραφή χρησιμοποιώντας τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας ή το email σας. Είναι δική σας η απόφαση. Θέλοντας η εγγραφή να είναι όσο το δυνατόν πιο «καθαρή» από προσωπικά στοιχεία, επιλέξαμε την επιλογή «EMAIL».

3. Στο πεδίο «Email» πληκτρολογήστε το email σας (π.χ. [email protected]) στο οποίο θα πρέπει να έχετε πρόσβαση.

4. Μόλις είστε έτοιμοι πατήστε την επιλογή «Επόμενο».

Διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού Instagram

5. Ανοίξτε τον λογαριασμό email που πληκτρολογήσατε στο βήμα 3, καθώς θα έχετε λάβει ένα νέο email. Στο θέμα του email θα αναγράφεται ένας 6ψήφιος κωδικός τον οποίο πρέπει να πληκτρολογήσετε στην οθόνη σας στο πεδίο «Κωδικός επιβεβαίωσης».

6. Μόλις είστε έτοιμοι πατήστε την επιλογή «Επόμενο».

7. Στην επόμενη οθόνη, πληκτρολογήστε στο πεδίο «Ονοματεπώνυμο» το ονοματεπώνυμο σας ή απλώς το όνομα σας. Μπορείτε να το αλλάξετε μετά τη δημιουργία λογαριασμού.

8. Στο πεδίο «Κωδικός» πληκτρολογήστε έναν κωδικό με τουλάχιστον 6 χαρακτήρες. Με αυτόν θα εισέρχεστε στον λογαριασμό σας, οπότε φροντίστε να τον θυμάστε και να τον γράψετε κάπου.

9. Στο σημείο αυτό το Instagram ζητά πρόσβαση στις επαφές σας για να σας προτείνει έπειτα χρήστες για να ακολουθήσετε. Είναι δική σας η απόφαση. Θέλοντας να κρατήσουμε μακριά τα προσωπικά στοιχεία μας, επιλέξαμε «Συνέχεια χωρίς συγχρονισμό των επαφών».

Διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού Instagram

10. Στη συνέχεια το Instagram ζητά την ημερομηνία γέννησης σας. Δε θα είναι ορατή στους άλλους χρήστες, οπότε μην ανησυχείτε. Πατήστε στο πεδίο της ημερομηνίας γέννησης και ορίστε τη δική σας.

11. Μόλις είστε έτοιμοι πατήστε την επιλογή «Επόμενο».

12. Στην επόμενη οθόνη θα βλέπετε το μήνυμα «ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ INSTAGRAM» και από κάτω ένα username (όνομα χρήστη) που έχει επιλέξει η εφαρμογή για τον λογαριασμό σας. Αν είστε εντάξει με αυτό μπορείτε να πατήσετε «Επόμενο», διαφορετικά μπορείτε να το αλλάξετε και να θέσετε ένα δικό σας πατώντας «Αλλαγή ονόματος χρήστη». Εμείς συνεχίσαμε πατώντας «Επόμενο».

Το username είναι αρκετά σημαντικό καθώς οι άλλοι χρήστες θα σας βρίσκουν με αυτό, θα σας ταγκάρουν με αυτό, γενικώς θα είναι η «ταυτότητά» σας στο Instagram. Έχετε υπόψιν ότι μπορείτε να το αλλάξετε ανά πάσα στιγμή μετά τη δημιουργία λογαριασμού.

Διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού Instagram

13. Στο σημείο αυτό το Instagram θα σας προτείνει να συνδεθείτε με τον Facebook λογαριασμό σας για να βρει τους φίλους σας και να σας προτείνει να τους ακολουθήσετε. Είναι δική σας η απόφαση. Εμείς επιλέξαμε «Παράλειψη». Έχετε υπόψιν ότι μπορείτε να το κάνετε και μετά τη δημιουργία λογαριασμού.

14. Στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί η εφαρμογή μας ρωτά αν είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να παραλείψουμε τη σύνδεση με Facebook λογαριασμό. Εμείς επιλέξαμε «Παράλειψη» για να επιβεβαιώσουμε την ενέργεια.

Διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού Instagram

15. Επόμενο βήμα η πρόταση προσθήκης εικόνας προφίλ για τον λογαριασμό σας. Είναι δική σας η απόφαση. Εμείς επιλέξαμε «Παράλειψη» καθώς μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή μετά τη δημιουργία λογαριασμού.

16. Το Instagram θα σας προτείνει δημοφιλείς χρήστες (ή και γνωστούς σας αν ανεβάσατε τις επαφές σας ή συνδέσατε τον Facebook λογαριασμό σας). Ακολουθήστε αν θέλετε κάποιον/ους και όταν είστε έτοιμοι πατήστε πάνω δεξιά το εικονίδιο με το βέλος προς τα δεξιά.

Διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού Instagram

Αν όλα πήγαν καλά, θα βλέπετε στην οθόνη σας το μήνυμα «Καλώς ήρθατε στο Instagram», καθώς και τα υπόλοιπα εικονίδια της εφαρμογής για να περιηγηθείτε σε αυτή.

Ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος και δε θα χρειάζεται να συνδέεστε κάθε φορά με τα στοιχεία σας καθώς θα τα έχει αποθηκεύσει η εφαρμογή για πιο γρήγορη πρόσβαση.

Μελλοντικά, αν χρειαστείτε να συνδεθείτε σε άλλη συσκευή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το email ή το username σας και τον κωδικό πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να κάνετε επαναφορά του χρησιμοποιώντας την επιλογή «Βρείτε βοήθεια για να συνδεθείτε» στην αρχική οθόνη του Instagram.

Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Instagram και τις λειτουργίες του ή να βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις των αναγνωστών μας για την εφαρμογή.

Προηγούμενο Άρθρο

Τι είναι ο περιορισμός ενός Instagram χρήστη;

Επόμενο Άρθρο

Online έλεγχος για ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής

2 Σχόλια

  1. Καλησπερα. Έχω δυο λογαριασμούς ινσταγκραμ με το ίδιο emailκαι τηλέφωνο στον έναν λογαριασμό με μπλόκαρε κάποιος επόμενος βλέπω όταν ταυτόχρονα μπλοκαρίστηκα και στον δεύτερο… έκανα καινούργιο ινσταγραμ με διαφορετικό email και τηλέφωνο στην ίδια συσκευή I phone που έχω αλλά δεν μπορώ να δω το προφιλ αυτού που με μπλόκαρε ( ξέρω ποιος είναι)

    Τι κάνω για να τον δω ξανά;

    1. Καλησπέρα! Φαίνεται πως σου έχει κάνει μπλοκάρισμα για όλους τους λογαριασμούς Instagram που δημιουργείς από τις συσκευές σου. Λογικά αν δημιουργήσεις νέο λογαριασμό από κάποια νέα συσκευή που δεν έχεις συνδεθεί με προηγούμενο λογαριασμό σου και χρησιμοποιήσεις νέα στοιχεία (email/κινητό τηλέφωνο), θα μπορείς να δεις τον λογαριασμό που θες.

Αφήστε μια απάντηση

Όλα τα σχόλια περνούν από στάδιο έγκρισης πριν δημοσιευτούν. Να έχετε υπομονή. Οποιαδήποτε προσβλητικά ή spam σχόλια διαγράφονται άμεσα.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτού πατήσετε την επιλογή για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας, βεβαιωθείτε πως έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου του fomo.gr και πως συμφωνείτε με αυτήν.