Προβολή απεσταλμένων αιτημάτων ακολούθησης στο Instagram

Πώς να δείτε τα απεσταλμένα αιτήματα ακολούθησης (follow) στο Instagram

Το Instagram είναι μία εφαρμογή που λειτουργεί με αιτήματα ακολούθησης (follow) και δεν απαιτεί δύο χρήστες οπωσδήποτε να ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

Ο κάθε χρήστης στέλνει αίτημα σε άλλον χρήστη πατώντας την επιλογή «Ακολουθήστε» και υπάρχουν δύο περιπτώσεις: Αν το προφίλ του άλλου χρήστη είναι δημόσιο τότε το αίτημα γίνεται άμεσα αποδεκτό, ενώ αν το προφίλ είναι ιδιωτικό, ο άλλος χρήστης έχει την επιλογή να αποδεχτεί ή να απορρίψει το αίτημα.

Για όσο χρονικό διάστημα αποφασίζει ο άλλος χρήστης αν θα σας δεχτεί για follower του, εσείς έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε το αίτημα αν αλλάξετε γνώμη.

Κι αν έχετε στείλει πολλά αιτήματα και δε θυμάστε όλους τους χρήστες;

Ευτυχώς η λίστα με τα απεσταλμένα αιτήματα ακολούθησης είναι εύκολα προσβάσιμη.

Εμφάνιση λίστας απεσταλμένων αιτημάτων ακολούθησης στο Instagram

Ο παρακάτω οδηγός πραγματοποιήθηκε σε Android κινητή συσκευή με χρήση της εφαρμογής Instagram από το Play Store.

Αιτήματα ακολούθησης Instagram

1. Ανοίξτε το Instagram και πατήστε στο τελευταίο εικονίδιο με την εικόνα προφίλ σας στο οριζόντιο μενού στο κάτω μέρος της οθόνης.

2. Στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές.

3. Στο μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε την τελευταία επιλογή «Ρυθμίσεις» στο κάτω μέρος της οθόνης.

Αιτήματα ακολούθησης Instagram

4. Στο νέο μενού, πατήστε «Ασφάλεια».

5. Στη συνέχεια, πατήστε «Πρόσβαση σε δεδομένα».

Αιτήματα ακολούθησης Instagram

6. Κάτω από την ένδειξη «Συνδέσεις», βρείτε και πατήστε την επιλογή «Τρέχοντα αιτήματα ακολούθησης».

Αν όλα πήγαν καλά, στην οθόνη σας θα βλέπετε την ένδειξη «Τρέχοντα αιτήματα ακολούθησης» και από κάτω τα usernames όσων ιδιωτικών λογαριασμών δεν έχουν αποδεχτεί ή απορρίψει ακόμη το αίτημα σας.

Δυστυχώς δε μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω τους και να μεταφερθείτε στα προφίλ των χρηστών. Μπορείτε όμως να τα πληκτρολογήσετε στην αναζήτηση της εφαρμογής Instagram για να βρείτε τα προφίλ και να ακυρώσετε το αίτημα σας.

Bonus: Αν χρησιμοποιείτε το instagram.com από κινητό ή υπολογιστή, δείτε τα απεσταλμένα αιτήματα ακολούθησης απευθείας πατώντας εδώ.

Προηγούμενο Άρθρο

Προβολή κίνησης στους δρόμους μέσω Google Maps σε κινητό & PC

Επόμενο Άρθρο

Εγγραφή στο TAXISnet με ενεργοποίηση κλειδάριθμου

12 Σχόλια

 1. Καλησπέρα έψαξα να δω τα αιτήματα που έχω στείλει και μου τα δείχνει και από την εφαρμογή από iPhone διάβασα το άρθρο που λει ότι δεν το έχουν βάλει ακόμα και είπα να στείλω να ρωτήσω!! Ευχαριστώ!

  1. Καλημέρα! Έχεις δίκιο Χρήστο, τα εμφανίζει πλέον και στην εφαρμογή Instagram για κινητές συσκευές. Στην ουσία τα «τραβά» από τη web έκδοση, αλλά δε μας απασχολεί αυτό. Θα ανανεώσω τον παραπάνω οδηγό. Σε ευχαριστώ.

    1. Ίσως δεν το είπα καλά. Εννοούσα πως δείχνει τα ίδια με τη web έκδοση. Κάποιες φορές οι προγραμματιστές επιλέγουν στις εφαρμογές κινητών να δείχνουν περιεχόμενο που φαίνεται σε ιστοσελίδες. Αυτό δε σημαίνει πως έχει συνδεθεί ο λογαριασμός σου κάπου αλλού εκτός της εφαρμογής του κινητού.

 2. Καλησπέρα πως μπορώ να αποδεχτώ αυτά τα αιτήματα?? Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να εμφανιστούν στην δραστηριότητα??

  1. Καλημέρα! Τα συγκεκριμένα αιτήματα δε μπορείς να τα αποδεχτείς γιατί τα έχεις στείλει εσύ και δεν τα έχεις λάβει από άλλους. Κάποτε, δηλαδή, μπορεί να είχες πατήσει να ακολουθήσεις έναν ιδιωτικό λογαριασμό και αυτός να μην έχει απαντήσει ακόμη στο αίτημα σου. Οπότε το συγκεκριμένο αίτημα μπορείς να το δεις με τον παραπάνω οδηγό και να επιλέξεις αν θες να το ακυρώσεις ή αν θες να το αφήσεις ενεργό σε περίπτωση που ο ιδιωτικός λογαριασμός το αποδεχτεί κάποια στιγμή και καταφέρεις να δεις το περιεχόμενο του.

 3. Για να αποδεχτεί κάποιος αίτημα στο instagram τι πρέπει να είναι ο λογαριασμός μου; Ιδιωτικό ή δημόσιο;

  1. Καλησπέρα! Αν κάποιος έχει ιδιωτικό λογαριασμό, οι υπόλοιποι του στέλνουν αιτήματα για να τον ακολουθήσουν, τα οποία εκείνος εγκρίνει ή απορρίπτει. Αν κάποιος έχει δημόσιο λογαριασμό, οι υπόλοιποι τον ακολουθούν χωρίς εκείνος να απαντά σε αιτήματα, δηλαδή τον ακολουθεί άμεσα όποιος θέλει. Οπότε αν θες εσύ να μπορείς να εγκρίνεις ή να απορρίπτεις αιτήματα για τον λογαριασμό σου, κάνε τον ιδιωτικό, αλλιώς άφησε τον δημόσιο.

 4. Οταν εχεις κανει απεγκατασταση στο ινσταγκραμ σου έρχονται αιτηματα φιλιας σαν ειδοποίηση η οχι

  1. Καλησπέρα! Όχι, δε λαμβάνεις αιτήματα ακολούθησης εφόσον δεν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή.

 5. Καλησπέρα! Μέχρι και πριν λίγες ημέρες μου τα εμφάνιζε τα απεσταλμένα αιτήματα. Σήμερα όχι; Από καμία μου συσκευή… Γιατί;

  1. Καλησπέρα! Έκανα μια εκτενή αναζήτηση στην Instagram Android εφαρμογή και δε βρήκα πουθενά τα απεσταλμένα αιτήματα. Φαίνεται πως τα αφαίρεσαν και από την εφαρμογή και από τη web έκδοση (instagram.com). Επίσης, τα αφαίρεσαν και από το αρχείο με όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού σου, το οποίο μπορείς να αιτηθείς να σου αποσταλεί μέσω email. Δυστυχώς δε βρίσκω πλέον κάποιον τρόπο για να βλέπουμε τα απεσταλμένα αιτήματα ακολούθησης.

Αφήστε μια απάντηση

Όλα τα σχόλια περνούν από στάδιο έγκρισης πριν δημοσιευτούν. Να έχετε υπομονή. Οποιαδήποτε προσβλητικά ή spam σχόλια διαγράφονται άμεσα.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτού πατήσετε την επιλογή για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας, βεβαιωθείτε πως έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου του fomo.gr και πως συμφωνείτε με αυτήν.