Προβολή Instagram ιστοριών ανώνυμα μέσω Android & PC

Κρυφή προβολή Instagram ιστοριών μέσω Android συσκευής

Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των Instagram Ιστοριών, είμαι σίγουρος πως όλοι θα έψαχναν πώς μπορούν να τις δουν ανώνυμα και χωρίς να μπουν στη λίστα με τους θεατές της κάθε Ιστορίας.

Μας αρέσει να παρακολουθούμε κρυφά τους άλλους, αυτά που ανεβάζουν, αυτά που μας στέλνουν, όσα περισσότερα μπορούμε.

Έτσι λοιπόν, κυκλοφόρησαν εργαλεία για κρυφή προβολή των Ιστοριών μέσω υπολογιστή και μέσω κινητών συσκευών.

Πώς μπορώ να δω ανώνυμα Instagram Stories μέσω Android;

Για τις ανάγκες του οδηγού θα χρειαστούμε πρώτα να έχουμε κατεβάσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή «Story Saver for Instagram – Story Assistant» από το Play Store.

Πώς μπορώ να δω ανώνυμα Instagram Stories μέσω Android;

1. Ανοίξτε την εφαρμογή «Story Saver for Instagram – Story Assistant» και πατήστε την επιλογή «Sign in with Instagram».

2. Στη συνέχεια γράψτε τα στοιχεία σύνδεσης του Instagram λογαριασμού σας στα πεδία «Αριθμός κινητού, όνομα χρήστη ή email» και «Κωδικός πρόσβασης».

3. Μόλις είστε έτοιμοι, πατήστε την επιλογή «Σύνδεση».

Πώς μπορώ να δω ανώνυμα Instagram Stories μέσω Android;

4. Μονάχα για την πρώτη φορά που ανοίγετε την εφαρμογή, θα χρειαστεί να δώσετε συγκατάθεση για την προβολή σχετικών ή μη διαφημίσεων εντός αυτής. Για τις ανάγκες του οδηγού, επιλέξτε «Yes, continue to see relevant ads» για να βλέπετε σχετικές με εσάς διαφημίσεις.

5. Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής θα βλέπετε μια λίστα με όλους τους χρήστες που ακολουθείτε και έχουν ενεργά stories. Επιλέξτε έναν χρήστη για να συνεχίσουμε τη διαδικασία για ανώνυμη προβολή των ιστοριών του.

Πώς μπορώ να δω ανώνυμα Instagram Stories μέσω Android;

6. Στην επόμενη οθόνη θα βλέπετε στο πάνω μέρος τα highlights του χρήστη και από κάτω τις ενεργές ιστορίες του, αυτές δηλαδή που δημοσίευσε τις τελευταίες 24 ώρες. Πατήστε μια ιστορία για προβολή της.

7. Στο παράδειγμα, πάτησα μια ιστορία που αποτελεί βίντεο και μπορείτε να δείτε πως στο κέντρο υπάρχει το εικονίδιο «play» για να ξεκινήσει η προβολή της. Μπορείτε λοιπόν να τη δείτε ανώνυμα και εφόσον επιθυμείτε να την κατεβάσετε (αποθηκεύσετε) στη συσκευή σας πατώντας στο κάτω μέρος το εικονίδιο με το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω.

Αυτή είναι η κύρια λειτουργία της εφαρμογής, όμως καλό είναι να δούμε και μερικές ρυθμίσεις αυτής που μπορούν να μας βοηθήσουν.

Ρυθμίσεις Story Saver for Instagram

1. Από την αρχική οθόνη της εφαρμογής, πατήστε πάνω αριστερά το εικονίδιο με τις τρεις γραμμές.

2. Στο μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε «Settings».

Ρυθμίσεις Story Saver for Instagram

3. Πατήστε την επιλογή «Sorting story by» για να επιλέξετε με ποια σειρά θα εμφανίζονται οι Ιστορίες στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.

 • Default: Η προεπιλεγμένη επιλογή, η οποία εμφανίζει τις ιστορίες με τη σειρά που θεωρεί ότι σας ενδιαφέρει.
 • A -> Z: Εμφανίζει τις ιστορίες με αλφαβητική σειρά, από το A στο Z.
 • Z -> A: Εμφανίζει τις ιστορίες με ανάποδη αλφαβητική σειρά, από το Z στο A.
 • Newest to oldest: Εμφανίζει τις ιστορίες με χρονολογική σειρά, από τις νεότερες στο πάνω μέρος έως τις παλαιότερες στο κάτω μέρος.
 • Bookmarks (Newest to oldest): Εμφανίζει και πάλι τις ιστορίες με χρονολογική σειρά, από τις νεότερες στις παλαιότερες, λαμβάνοντας υπόψιν αυτή τη φορά το εικονίδιο σελιδοδείκτη που έχετε ενεργοποιήσει σε συγκεκριμένους χρήστες, για να τους εμφανίζει πάντα πρώτους στη λίστα.

4. Ενεργοποιήστε την επιλογή «Showing the last post time» αν θέλετε στην αρχική οθόνη να εμφανίζεται και πόση ώρα πριν δημοσίευσε ο κάθε χρήστης την τελευταία ιστορία του.

5. Τέλος, πατήστε την επιλογή «Night mode» για να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία της εφαρμογής η οποία επηρεάζει τα χρώματα.

 • Off: Η επιλογή αυτή απενεργοποιεί τη νυχτερινή λειτουργία.
 • Auto: Η επιλογή αυτή ακολουθεί τις ρυθμίσεις της συσκευής σας και επιλέγει αυτόματα αν θα ενεργοποιήσει ή όχι τη νυχτερινή λειτουργία.
 • On: Η επιλογή αυτή ενεργοποιεί τη νυχτερινή λειτουργία.

Επίσης, έχουμε ετοιμάσει οδηγό με την ίδια εφαρμογή για το πώς μπορείτε να κάνετε Repost Instagram δημοσιεύσεις και Ιστορίες.

Κρυφή (ανώνυμη) προβολή Instagram Ιστοριών μέσω υπολογιστή

Θα χρησιμοποιήσουμε μια επέκταση για το Google Chrome η οποία φέρει την ονομασία «Hiddengram – view insta stories anonymously» και είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω του Chrome Web Store.

1. Ανοίξτε τον Google Chrome και πατήστε τον σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στη σελίδα της επέκτασης.

2. Στη συνέχεια πατήστε το μπλε πλήκτρο «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» και στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί την επιλογή «Προσθήκη επέκτασης».

Αν όλα πήγαν καλά, τότε θα δείτε πάνω δεξιά στο Chrome να εμφανίζονται ένα πλαίσιο με τίτλο «Η επέκταση Hiddengram – view insta stories anonymously προστέθηκε στο Chrome», καθώς και ένα νέο εικονίδιο.

Αν δεν εμφανιστεί το νέο εικονίδιο, πατήστε το εικονίδιο του puzzle για να βρείτε την επέκταση και στη συνέχεια πατήστε το εικονίδιο με την πινέζα δίπλα από αυτή για να την καρφιτσώσετε στο πάνω δεξί μέρος του Chrome.

Κρυφή (ανώνυμη) προβολή Instagram Ιστοριών μέσω υπολογιστή

Θα παρατηρήσετε πως μετά την εγκατάσταση της επέκτασης, το εικονίδιο αυτής στο πάνω μέρος είναι ένα «μάτι με απαγορευτικό». Σε αυτή τη μορφή μπορείτε να προβάλλετε κρυφά τις Ιστορίες όσων ακολουθείτε (ή και δημόσιων λογαριασμών χωρίς να τους ακολουθείτε).

Μπορεί οι Ιστορίες να φαίνονται πως έχουν προβληθεί, όμως μην ανησυχείτε καθώς με μια ανανέωση σελίδας μπορείτε να παρατηρήσετε πως και πάλι φαίνονται ως νέες. Επομένως δεν έχετε συμπεριληφθεί στους θεατές τους.

Πατώντας το εικονίδιο με αριστερό κλικ, αυτό μετατρέπεται σε ένα «πράσινο μάτι». Σε αυτή τη μορφή μπορείτε να βλέπετε Ιστορίες και να δείχνετε στους ιδιοκτήτες τους ότι προβάλατε την Ιστορία τους.

Επισκεφθείτε λοιπόν το instagram.com μέσω του Chrome, συνδεθείτε με τον Instagram λογαριασμό σας και ξεκινήστε την κρυφή προβολή Ιστοριών έχοντας το εικονίδιο στη μορφή του ματιού με το κόκκινο απαγορευτικό.

Προηγούμενο Άρθρο

Εκτύπωση της βεβαίωσης χρόνου ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά

Επόμενο Άρθρο

Εύρεση στοιχείων οφειλών TAXISnet και Ταυτότητας Οφειλής

69 Σχόλια

 1. Ευχαριστώ. στης ρυθμίσεις της εφαρμογής story assistant εκεί που λέει fixing duplicate file when downloading τι είναι αυτό τι σημαίνει και τι κάνει;; ρωτάω επειδή δεν ξέρω αγγλικά

  1. Καλημέρα! Δεν είχα δει τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Λέει ότι φτιάχνει τα διπλά αρχεία στο κατέβασμα, οπότε λογικά λύνει το πρόβλημα σου. Για δοκίμασε την.

   1. Το ενεργοποίησα και το μόνο που πρόσεξα ότι άλλαξε είναι ότι απλά δίνει ένα αριθμό στα διπλά αρχεία πχ 1,2,3 όσες φορές τα ξανά κατεβάζεις τα ίδια

    1. Οκ, άρα φαίνεται πως δε σε βοηθά αυτό. Είναι στο χέρι σου να μην πατάς πολλαπλές φορές την αποθήκευση στις ίδιες φωτογραφίες ή βίντεο.

 2. Πώς θα το καταφέρω αυτό? μου είναι πολύ δύσκολο γιατί ακολουθω πολλούς και βλέπω πάρα πολλά στορι καθημερινά και αυτά συνεχώς ανανεώνονται… οπότε λογικό είναι νομίζω να χάνω την σειρά να μην ξέρω ποιό έχω κατεβάσει και ποιό όχι… σωστά?

  1. Δυστυχώς δεν έχω κάποιον τρόπο να σου δώσω. Θα πρέπει μόνος σου να βρεις κάποιον που να σε εξυπηρετεί. Όντως είναι δύσκολο γιατί τα stories ανανεώνονται συνεχώς και εφόσον ακολουθείς πολλούς χάνεις εύκολα τη μπάλα.

 3. Καλησπέρα γίνεται κάποιος μέσω κάποιας εφαρμογής από App Store για αη φον ,να δει ότι βλέπεις ανώνυμα στορι ; Γιατί παρατήρησα ότι όταν έβλεπα (μέσω εφαρμογής για να βλέπεις ανώνυμα ) ένα στορι ,από δημόσιο προφίλ που είχαν την επόμενη μέρα η μέρες μετά που τα είχα δει ,τα έκαναν ιδιωτικά τα προφίλ

  1. Καλησπέρα! Αν η εφαρμογή που βλέπεις ανώνυμα Ιστορίες λειτουργεί σωστά (κάνει τη δουλειά για την οποία προορίζεται δηλαδή), τότε δεν υπάρχει τρόπος να μάθει ο άλλος ότι είδες ανώνυμα την Ιστορία του. Ελπίζω να σε κάλυψα.

 4. Ούτε και με επι πληρωμή δεν μπορεί κανείς να δει ότι το είδαμε ανώνυμα ; (Την έχω τρακάρει πάντως την εφαρμογή Ναι) ,ευχαριστω !

 5. Καλησπέρα. τι συμβαίνει με την εφαρμογή Story Assistant; Πριν λίγο άνοιξα το WiFi στο κινητό και προσπάθησα να μπω μέσα στην εφαρμογή να την ανοίξω για να κατεβάσω κάτι και Δεν μου φορτώνει τίποτα έκανα απενεργοποίηση στο κινητό μου το ξανά άνοιξα τίποτα πάλι τα ίδια …δεν μου φορτώνει τίποτα ούτε μου δείχνει το λογαριασμό μου καν μετά έκανα και κατάργηση της εφαρμογής από το playstore την ξανά εγκατέστησα αλλά τίποτα πάλι πάλι τα ίδια μου κάνει

  1. Καλησπέρα! Η εφαρμογή αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά το τελευταίο update της. Αν δεις τα σχόλια στο Play Store θα παρατηρήσεις πως έχουν κι άλλοι χρήστες το ίδιο πρόβλημα εδώ και τρεις μέρες. Λογικά θα το διορθώσουν σε επόμενο update, οπότε υπομονή.

 6. Έχω το Xiaomi Mi 10T υπάρχει τρόπος να σταματήσουν να μου έρχονται αυτές η ειδοποίησης συνεχώς κάθε τρεις και λίγο έχω δεν έχω ανοιχτό το WiFi κατεβάζω δεν κατεβάζω κάτι από το ινσταγραμ?! Πατάω το Χ για να της σβήσω μου σβήνουν αλλά μου ξανά έρχονται πάλι ακόμα και με σβηστή την οθόνη του κινητού και κλειστό το WiFi αναβοσβηνει η οθόνη του κινητού και μου δείχνει συνέχεια αυτές της ειδοποίησης τι να κάνω? υπάρχει περίπτωση από αυτό να μου κλείνει το λογαριασμό συνέχεια το ινσταγραμ να καταλαβαίνει ότι χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή για να κατεβάζω στορυ και να μου τα κάνει αυτά τι να κάνω???

  1. Καλησπέρα! Απ’ότι φαίνεται αυτή η ειδοποίηση έρχεται από κάποια εφαρμογή του κινητού (μάλλον τον File Explorer) και αφορά τη λήψη των Ιστοριών ως αρχεία στη συσκευή σου. Εφόσον δε θες τις ειδοποιήσεις αυτές, όταν λάβεις κάποια νέα τέτοια ειδοποίηση πάτα συνεχόμενα πάνω της ή σύρε την προς τα αριστερά και θα εμφανιστούν κάποιες επιλογές μέσω των οποίων μπορείς να τις απενεργοποιήσεις.

 7. Υπάρχει περίπτωση από αυτές της ειδοποίησης που μου έρχονται συνεχόμενα η μία μετά την άλλη από την λήψη ιστοριών ως αρχεία στην συσκευή μου να καταλαμβάνει το Instagram ότι χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή το story assistant επειδή έχω δώσει τα στοιχεία μου για να συνδεθώ Και να μου κλειδώνει το λογαριασμό για αυτό το λόγο ?? Γενικά ξέρει το Instagram καταλαβαίνει ότι χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή??? Γιατί κατεβάζω συνέχεια πράγματα κάθε μέρα από το ινστα και φοβάμαι μην μου κλείσει το ινστα οριστικά των λογαριασμό αν είναι για αυτό το λόγο που χρησιμοποιώ την εφαρμογή story assistant και εχω αγχώνει και δεν ξερω τι να κανω αλλά βλέπω και άλλους στο ινστα που τους κλειδώνει ο λογαριασμός άρα μπορεί να είναι γενικό να φταίει το Instagram τι να κάνω να μην ξανά χρησιμοποιήσω την εφαρμογή story assistant για λίγο διαστήματα μέχρι να δω τι θα γίνει η να ψάξω να βρω κάποια άλλη εφαρμογή?? Υπάρχει κάποιο λινκ η καποια εφαρμογή από το playstore η κάπου αλλού που να μπορώ να κατεβάζω στορυ κτλπ από το Instagram ότι κάνει δλδ το story assistant αλλά ανώνυμα χωρίς να δώσω των λογαριασμό μου στο ινστα για να συνδεθώ για να μπορώ να κατεβάζω αρχεια απο την εφαρμογή και το ινστα και να υπάρχει κίνδυνος από την πολύ χρήση αυτής της εφαρμογής δλδ να κατεβάζω συνεχώς νεα αρχεία να μου κλειδώσει ο λογαριασμός στο ινστα ???

  1. Καλησπέρα! Κάθε φορά που χρησιμοποιείς τρίτες εφαρμογές στις οποίες συνδέεις τον Instagram λογαριασμό σου, κινδυνεύεις να σου «κλειδωθεί» ο λογαριασμός. Το Instagram δε συμπαθεί αυτού του είδους τις εφαρμογές. Δεν ξέρω να σου πω αυτή τη στιγμή κάποιον εύκολο τρόπο για να κατεβάζεις Ιστορίες χωρίς να συνδέσεις τον λογαριασμό σου σε κάποια εφαρμογή.

 8. Όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή Story Assistant για να δω στορυ και να τα κατεβάσω πρέπει να έχω αποσυνδεθεί πρώτα από την αρχική εφαρμογή του ινσταγραμ η δεν παίζει ρόλο αυτό δεν επηρεάζει μπορώ να έχω συνδεδεμένο των λογαριασμό μου και στης δύο αυτές εφαρμογές ταυτόχρονα και να χρησιμοποιώ μια από της δύο εναλαξ???

  1. Καλησπέρα! Απ’όσο γνωρίζω μπορείς να είσαι συνδεδεμένος και στις δύο εφαρμογές ταυτόχρονα. Προσοχή όμως όταν συνδέεις τον instagram λογαριασμό σου σε εφαρμογές πλην της επίσημης, καθώς αυτό δεν αρέσει και πολύ στην ομάδα του Instagram.

 9. Καλησπέρα. τι να προσέξω? Υπάρχει τρόπος να μην με καταλάβουν ότι είμαι σύνδεδεμενος και σε άλλη εφαρμογή πλην της επίσημης τι να κάνω ?? Άμα θέλω να κατεβάσω στορυ από το ινσταγραμ απευθείας στην συσκευή όπως κάνω με το story Assistant ?? Υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς να με καταλάβουν???

  1. Από κινητό δεν ξέρω κάποιον τρόπο. Δυστυχώς πρέπει να πάρεις το ρίσκο και να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Story Assistant αν θες να κατεβάσεις ιστορίες. Από υπολογιστή μπορείς να κατεβάσεις ιστορίες και μέσω του επίσημου site του Instagram, αν και απαιτεί μερικές γνώσεις γιατί γίνεται χρήση των εργαλείων για προγραμματιστές. Στην ουσία διαβάζεις τον html κώδικα της σελίδας και βρίσκεις το σημείο όπου αναφέρεται η εικόνα ή το βίντεο της ιστορίας.

   1. Καλημέρα σας.
    Έχω το εξής θέμα.
    Στους θεατές μού βγάζει τον αριθμό 28 και ακριβώς από κάτω στην λίστα όταν μετράω τούς χρήστες μού βγαίνει μικρότερος ο αριθμός.
    Πώς μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα;
    Ευχαριστώ.

    1. Καλησπέρα! Δε νομίζω να υπάρχει λύση, απλά έτσι λειτουργεί η εφαρμογή. Δεν ξέρω γιατί λείπουν άτομα από τη λίστα θεατών.

  1. Α γίνεται κι έτσι. Εγώ εννοούσα άλλον τρόπο, απλά είναι δύσκολο να στον περιγράψω, θέλει κάποιες βασικές γνώσεις HTML γλώσσας.

 10. Υπάρχει περίπτωση να περάσω τα ίδια πάλι να κινδυνεύσει ο λογαριασμός μου αν χρησιμοποιώ επέκτασης στον υπολογιστή στον browser chrome πχ για να κατεβάζω στορυ από το Instagram???

  Πχ με αυτή την επέκταση

  https://chrome.google.com/webstore/detail/fastsave-for-instagram/fdedigfpeejoaoicpppjcpicekleaedb?hl=el

  1. Καλησπέρα! Δε μπορώ να σου εγγυηθώ κάτι. Συνήθως πρόβλημα αντιμετωπίζουν όσοι κάνουν σύνδεση με τον Instagram λογαριασμό τους σε τρίτες εφαρμογές. Αν αυτή η Chrome επέκταση δε ζητά σύνδεση, λογικά δε θα έχεις πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Όλα τα σχόλια περνούν από στάδιο έγκρισης πριν δημοσιευτούν. Να έχετε υπομονή. Οποιαδήποτε προσβλητικά ή spam σχόλια διαγράφονται άμεσα.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προτού πατήσετε την επιλογή για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας, βεβαιωθείτε πως έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου του fomo.gr και πως συμφωνείτε με αυτήν.