Αυτές είναι οι σωστές κινήσεις κατά την προβολή Instagram Ιστοριών

Instagram Ιστορίες: Οι σωστές κινήσεις κατά την προβολή τους

Το Instagram έχει καταφέρει και μας έχει καθηλώσει με τις Ιστορίες του. Ξεκινάμε με την πρώτη και το αφήνουμε να «παίξει» έως την τελευταία διαθέσιμη.

Παρόλα αυτά, δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο κατά την προβολή των Ιστοριών.

Τι εννοώ με αυτό;

Για παράδειγμα, υπάρχει η δυνατότητα να «παγώνουμε» μια Ιστορία, είτε φωτογραφία είτε βίντεο, στο σημείο που επιθυμούμε.

Στη συνέχεια θα αναλύσουμε όλες τις διαθέσιμες κινήσεις και για ποιον λόγο χρησιμοποιούμε κάθε μία.

Παρατεταμένο (συνεχόμενο) πάτημα οπουδήποτε στην οθόνη

Ενώ προβάλλετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στην Instagram Ιστορία ενός χρήστη, μπορείτε με το δάχτυλο σας να πατήσετε οπουδήποτε στην οθόνη και στη συνέχεια να μην την αφήσετε.

Μετά από λίγο μπορείτε άφοβα να μετακινήσετε το δάχτυλο, συνεχίζοντας να πιέζετε φυσικά την οθόνη, για να δείτε και το σημείο που κρυβόταν από κάτω του.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να παγώσετε τη φωτογραφία ή το βίντεο και να κερδίσετε χρόνο για να παρατηρήσετε καλύτερα όλα όσα βλέπετε.

Πάτημα στις άκρες (δεξιά ή αριστερά) της οθόνης

Πατώντας στο δεξί μέρος της οθόνης ενώ προβάλλετε μια Ιστορία, μπορείτε να μετακινηθείτε στο επόμενο μέρος αυτής. Αν δεν υπάρχει, τότε μεταφέρεστε στην Ιστορία του επόμενου χρήστη.

Αντίστοιχα, πατώντας στο αριστερό μέρος της οθόνης, μπορείτε να μετακινηθείτε στο προηγούμενο μέρος μιας Instagram Ιστορίας. Αν δεν υπάρχει, τότε μεταφέρεστε στην Ιστορία του προηγούμενου χρήστη.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε γρήγορα να μετακινείστε μεταξύ των μερών μιας Ιστορίας, ειδικά σε περιπτώσεις που έχουν μέσα πολλές φωτογραφίες και βίντεο.

Σύρσιμο (δεξιά ή αριστερά) της οθόνης

Σέρνοντας με το δάχτυλο σας την οθόνη προς τα αριστερά, μπορείτε να προσπεράσετε όλα τα μέρη της Instagram Ιστορίας ενός χρήστη και να μετακινηθείτε στην Ιστορία του επόμενου χρήστη.

Αντίστοιχα, σέρνοντας την οθόνη προς τα δεξιά, επιστρέφετε άμεσα στην Ιστορία του προηγούμενου χρήστη.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να μετακινείστε γρήγορα μεταξύ των Ιστοριών των χρηστών, καθώς και να προσπερνάτε χρήστες των οποίων οι Ιστορίες δε σας ενδιαφέρουν εκείνη τη χρονική στιγμή, χωρίς να βλέπετε όλα τα μέρη τους.

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *