Γιατί άλλαξε η «Τελευταία σύνδεση» σε «Τελευταία προβολή» στο Viber;

Η εφαρμογή Viber προχώρησε σε μία σημαντική αλλαγή, η οποία φαίνεται πως έχει εξαγριώσει αρκετούς χρήστες στο Play Store.

Αν ενημερώσατε την εφαρμογή στην έκδοση 6.8.2.18 ή σε νεότερη, ίσως να παρατηρήσατε μια μικρή αλλαγή μέσα στις συνομιλίες και τις σελίδες προφίλ των χρηστών.

Η ένδειξη «Τελευταία σύνδεση» έδωσε τη θέση της στην ένδειξη «Τελευταία προβολή». Μια αλλαγή η οποία επηρεάζει και την ένδειξη «Σε σύνδεση».

Τι ισχύει πλέον στο Viber με την «Τελευταία προβολή»;

Μέχρι πρότινος ίσχυαν τα εξής:

  • Όταν κάποιος χρήστης συνδεόταν στο ίντερνετ μέσω της συσκευής στην οποία χρησιμοποιούσε το Viber, τότε η κατάσταση του ήταν «Σε σύνδεση». Ασχέτως αν συνομιλούσε ή όχι στην εφαρμογή.
  • Αν ο χρήστης αποσυνδεόταν από το ίντερνετ, τότε η κατάσταση σύνδεσης του άλλαζε σε «Τελευταία σύνδεση».

Με τις αλλαγές ισχύουν τα εξής:

  • Όταν κάποιος χρήστης συνδέεται στο ίντερνετ μέσω συσκευής στην οποία χρησιμοποιεί το Viber, τότε αν και μόνο αν συνομιλεί στην εφαρμογή ή βρίσκεται μέσα σε αυτή, θα εμφανίζεται η ένδειξη «Σε σύνδεση».
  • Διαφορετικά, μπορεί να είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ και να μην χρησιμοποιεί την εφαρμογή ή να είναι αποσυνδεδεμένος. Τότε, η ένδειξη «Τελευταία προβολή» θα εμφανίζεται στο προφίλ του.

Επομένως, περιληπτικά αυτό που πλέον αλλάζει είναι πως οι χρήστες παύουν να γνωρίζουν πότε οι επαφές τους είναι συνδεδεμένοι στο ίντερνετ ώστε να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Αντ’αυτού, μπορούν να γνωρίζουν αν χρησιμοποιούν ή πότε χρησιμοποίησαν τελευταία φορά το Viber.

Οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από όσα αναφέρονται στην επίσημη υποστήριξη της εφαρμογής.

Τέλος, μην ξεχνάτε πως ανά πάσα στιγμή μπορείτε να κρύψετε την κατάσταση σύνδεσης σας μέσω των ρυθμίσεων του Viber.

Σχόλια & Απορίες

Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω τις απορίες και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με τον παραπάνω οδηγό.

Εγγραφή σε email Newsletter>

Πες το και στους φίλους σου 😉
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Leave a Reply

10 Σχόλια σε "Γιατί άλλαξε η «Τελευταία σύνδεση» σε «Τελευταία προβολή» στο Viber;"

Ενημέρωση για
avatar
Ταξινόμηση κατά:   νεότερα | παλαιότερα | περισσότερο βαθμολογημένα
grek
Αναγνώστης

an katebasw thn efarmogh se allh suskeuh kai meta th diagrapsw apo th mia suskeuh tha diagrafoun ta mhnumata kai apo thn allh?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλησπέρα! Όχι, δε θα διαγραφούν τα μηνύματα στην άλλη συσκευή, καθώς αυτά αποθηκεύονται τοπικά σε κάθε συσκευή. Προσοχή όμως μην κάνεις διαγραφή λογαριασμού Viber, απλώς απεγκατάσταση εφαρμογής.

grek
Αναγνώστης

sas euxaristw poly!!

Δέσποινα Κουκ
Αναγνώστης

Υπάρχει τρόπος να ακυρώσω την τελευταία αναβάθμιση που έκανα στο viber;

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλησπέρα Δέσποινα! Υπάρχει τρόπος (αν μιλάμε για Android), όμως δεν τον έχω δοκιμάσει. Αν θες να τον δοκιμάσεις εσύ, πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

1) Απεγκατάσταση της τωρινής έκδοσης του Viber που έχεις στην Android συσκευή σου.
2) Κατέβασμα μιας (παλαιότερης) έκδοσης Viber από το ίντερνετ. Βρήκα μια σελίδα που περιέχει διάφορες εκδόσεις του Viber εδώ: https://viber-free-calls-and-messages.en.uptodown.com/android/old
3) Εγκατάσταση της έκδοσης που κατέβασες με χρήση κάποιου file explorer. Λογικά θα χρειαστεί πρώτα να ενεργοποιήσεις μια επιλογή που βρίσκεται κάπου μέσα στις ρυθμίσεις του Android και επιτρέπει «εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές».

Δέσποινα Κουκ
Αναγνώστης

Ευχαριστώ πάρα πολύ…

Kassandros
Αναγνώστης

Καλησπερα ! Τι σημαινει οταν στελνω μηνυμα σε μια συνομιλια και το » παραδοθηκε » ειναι γραμμενο με μαυρα γραμματα ; με εχει αποκλεισει ή τι αλλο ;

wpDiscuz