Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr & TAXISnet

Gov.gr

Άλλη μία υπηρεσία ενεργοποιήθηκε στη δοκιμαστική πλατφόρμα Gov.gr και αφορά την εγγραφή στην Άυλη Συνταγογράφηση μετά από επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, κάθε φορά που ένας γιατρός σας συνταγογραφεί ένα φάρμακο ή ένα παραπεμπτικό εξετάσεων (μέσω πλατφόρμας που εκείνος γνωρίζει), θα μπορείτε να δέχεστε όλες τις πληροφορίες με SMS στο κινητό σας ή μήνυμα στο email σας.

Με την επίδειξη του SMS ή του μηνύματος email, ο φαρμακοποιός στη συνέχεια θα μπορεί εύκολα να επιβεβαιώσει τη συνταγή γιατρού (μέσω πλατφόρμας που εκείνος γνωρίζει), για να παραλάβετε τα φάρμακα σας.

Με την επίδειξη του SMS ή του μηνύματος email, το διαγνωστικό κέντρο ή ιατρείο θα μπορεί εύκολα να επιβεβαιώσει το παραπεμπτικό εξετάσεων (μέσω πλατφόρμας που εκείνοι γνωρίζουν), για να προχωρήσετε στην εξέταση σας.

Όλα αυτά χωρίς κανένα χαρτί!

Επίσης, ακόμη κι αν έχετε χάσει το SMS και το email της συνταγής γιατρού, θα μπορείτε να γνωστοποιείτε στον φαρμακοποιό σας το ΑΜΚΑ σας και εκείνος να σας στέλνει εκ νέου SMS και email, τα οποία στη συνέχεια θα του δείξετε.

Με την ολοκλήρωση κάθε συνταγής φαρμάκου ή παραπεμπτικού εξέτασης, θα λαμβάνετε SMS και email που θα επιβεβαιώνουν την ενέργεια αυτή.

Η εγγραφή στην Άυλη Συνταγογράφηση είναι δωρεάν και απαιτεί λίγα λεπτά. Αρκεί να την ενεργοποιήσετε μια φορά και δε χρειάζεται να ασχοληθείτε ξανά με αυτή.

Δε χρειάζεται, δηλαδή, να κάνετε την παρακάτω διαδικασία κάθε φορά που χρειάζεστε συνταγογράφηση.

Εσείς απλά ενεργοποιείτε την άυλη συνταγογράφηση δίνοντας αριθμό κινητού τηλεφώνου ή/και email, και από εκεί και πέρα δέχεστε μελλοντικά όλες τις συνταγογραφήσεις φαρμάκων και παραπεμπτικά εξετάσεων σας.

Σημείωση: Δε χρειάζεται να έχετε έξυπνο κινητό τηλέφωνο για να δέχεστε τα SMS. Συμβατά όλα τα κινητά τηλέφωνα.

Διαδικασία εισόδου σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr

Η παρακάτω διαδικασία είναι όμοια σε υπολογιστές και κινητές συσκευές (smartphones, tablets). Για τις ανάγκες του οδηγού επέλεξα τη χρήση υπολογιστή για να έχετε μεγαλύτερες εικόνες.

1. Πατήστε τον σύνδεσμο για να μεταβείτε στο Gov.gr.

Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr και TAXISnet

2. Στη νέα σελίδα που θα μεταφερθείτε κάντε κλικ στην επιλογή «Είσοδος στην υπηρεσία >».

Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr και TAXISnet

3. Στη συνέχεια φροντίστε να έχει επιλεγεί η «Είσοδος με TaxisNet» και κάντε κλικ στην επιλογή «Είσοδος στην υπηρεσία».

Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr και TAXISnet

4. Σε νέα καρτέλα, θα σας ζητηθούν οι κωδικοί του TAXISnet λογαριασμού σας. Στα πεδία «Username» και «Password» εισάγετε αντίστοιχα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Δεν έχετε λογαριασμό; Μάθετε πώς θα αποκτήσετε TAXISnet κωδικούς.

5. Μόλις είστε έτοιμοι κάντε κλικ στην επιλογή «Είσοδος».

Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr και TAXISnet

6. Στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή «Εξουσιοδότηση».

Θα σας γυρίσει πάλι στην προηγούμενη καρτέλα, όμως περιμένετε κάποια δευτερόλεπτα για να σας οδηγήσει αυτόματα στη σωστή σελίδα.

Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr και TAXISnet

7. Στο πεδίο «Α.Μ.Κ.Α.» πληκτρολογήστε τον ΑΜΚΑ σας.

Δεν τον γνωρίζετε; Διαβάστε τον οδηγό εύρεσης του ΑΜΚΑ.

8. Μόλις είστε έτοιμοι κάντε κλικ στην επιλογή «Είσοδος».

Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr και TAXISnet

9. Στην επόμενη σελίδα θα εμφανιστούν κάποια προσωπικά στοιχεία σας. Ελέγξτε ότι είναι σωστά και μόνο τότε συνεχίστε κάνοντας κλικ στην επιλογή «Επιβεβαίωση».

Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr και TAXISnet

10. Στη νέα σελίδα κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Επιθυμώ Άυλη Συνταγογράφηση».

Έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε την Άυλη Συνταγογράφηση είτε μέσω κινητού τηλεφώνου, είτε μέσω email, είτε μέσω και των δύο προηγούμενων. Εγώ ενεργοποίησα και τα δύο και σας δείχνω στη συνέχεια τον τρόπο.

11. Στο πεδίο «Κινητό» πληκτρολογήστε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας.

12 Κάντε κλικ οπουδήποτε έξω από το πεδίο «Κινητό» για να ενεργοποιηθεί η διπλανή επιλογή «Επιβεβαίωση» και πατήστε την.

Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr και TAXISnet

13. Θα λάβετε SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που δηλώσατε από το «IDIKA» με έναν 4ψήφιο κωδικό, τον οποίο πρέπει να πληκτρολογήστε στο πεδίο «PIN κινητού» στο πλαίσιο που θα έχει εμφανιστεί στην οθόνη σας.

14. Αφού βάλετε τον 4ψήφιο κωδικό κάντε κλικ στην επιλογή «ΟΚ».

Αν όλα πήγαν καλά, θα εμφανιστεί το μήνυμα «Η επιβεβαίωση ήταν επιτυχής» για λίγα δευτερόλεπτα.

Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr και TAXISnet

15. Στο διπλανό πεδίο «Email» πληκτρολογήστε ένα προσωπικό email στο οποίο έχετε μόνο εσείς πρόσβαση.

16. Κάντε κλικ οπουδήποτε έξω από το πεδίο «Email» για να ενεργοποιηθεί η διπλανή επιλογή «Επιβεβαίωση» και πατήστε την.

Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr και TAXISnet

17. Θα λάβετε email από τη διεύθυνση «[email protected]» με τίτλο «Κωδικός Επιβεβαίωσης Ηλεκτρονικής Διεύθυνσης», το οποίο θα περιέχει έναν 4ψήφιο κωδικό. Πληκτρολογήστε τον κωδικό αυτόν στο πεδίο «PIN e-mail» στο πλαίσιο που θα έχει εμφανιστεί στην οθόνη σας.

18. Μόλις είστε έτοιμοι κάντε κλικ στην επιλογή «ΟΚ».

Αν όλα πήγαν καλά, θα εμφανιστεί το μήνυμα «Η επιβεβαίωση ήταν επιτυχής» για λίγα δευτερόλεπτα.

Εγγραφή σε Άυλη Συνταγογράφηση μέσω Gov.gr και TAXISnet

19. Τέλος, πατήστε την επιλογή «Υποβολή».

Αν όλα πήγαν καλά, θα εμφανιστεί το μήνυμα «Η ενεργοποίηση της Άυλης Συνταγογράφησης ήταν επιτυχής» για λίγα δευτερόλεπτα.

Τροποποίηση στοιχείων ή απενεργοποίηση Άυλης Συνταγογράφησης

Αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να αλλάξετε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου ή το email σας, αρκεί  αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα 1 έως 9 του παραπάνω οδηγού, να παραλείψετε το βήμα 10 (μιας και θα είναι ήδη ενεργοποιημένη η επιλογή) και να συνεχίσετε με τα υπόλοιπα βήματα (11 έως 18).

Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε την Άυλη Συνταγογράφηση, τότε αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα 1 έως 10 του παραπάνω οδηγού, όπου στο 10ο βήμα θα απενεργοποιήσετε την επιλογή «Επιθυμώ Άυλη Συνταγογράφηση» και στη συνέχεια να ολοκληρώσετε με το βήμα 19.

Τέλος, αν μετά από όλες τις προηγούμενες πληροφορίες ακόμη δυσκολεύεστε με την άυλη συνταγογράφηση, δείτε τις επίσημες οδηγίες του Gov.gr στις οποίες υπάρχουν και οι πολύ χρήσιμες συχνές ερωτήσεις.

Προηγούμενο Άρθρο

Έκδοση ηλεκτρονικής Εξουσιοδότησης μέσω Gov.gr & TAXISnet

Επόμενο Άρθρο

Αλλαγή κωδικών πρόσβασης (passwords) TAXISnet

90 Σχόλια

 1. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
  Μπορώ ταυτόχρονα να ενεργοπιήσω την άυλη συνταγογράφηση και με τον αριθμό κινητού μου και με το e mail μου; Μπορώ να το κάνω την ίδια φορά διαδοχικά ή πρέπει να κλάνω τις ενέργειες 2 φορές;

  1. Καλησπέρα! Ναι, μπορείς να τα ενεργοποιήσεις και τα δύο την ίδια φορά, πρώτα το ένα και μετά το άλλο. Παρόλα αυτά, ακόμη κι αν έχεις ενεργοποιήσει το ένα από τα δύο, ξανά μπαίνεις οποιαδήποτε στιγμή και ενεργοποιείς το άλλο. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός.

 2. Δεν εχω συγκεκριμένο γιατρο..συνηθως παω κεντρο υγειας..τι κανω? Σε περιπτωση συγκεκριμενου γιατρου πληρωνω 10 ευρω ανα συνταγη?

  1. Καλημέρα! Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τις πληρωμές. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι με τον παραπάνω οδηγό μπορείς να ενεργοποιήσεις την άυλη συνταγογράφηση και έπειτα ο κάθε γιατρός θα μπορεί να σου γράψει ηλεκτρονικά τα φάρμακα σου. Μπορεί να στα γράψει και με τον παραδοσιακό τρόπο όμως, το συνεννοείστε.

 3. Έκανα εγγραφή και επιβεβαίωση για την άυλη συνταγογράφηση. στην προσπάθειά της η σύζυγος μου να κάνει το ίδιο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Της ζητάει κωδικούς TAXISnet τους οποίους δεν έχει (κάνουμε κοινή δήλωση). Σκεφτόμαστε να βγάλει κωδικούς αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτό συνεπάγεται ξεχωριστές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος. Μήπως γνωρίζετε κάτι;

  1. Καλησπέρα και καλές γιορτές! Δυστυχώς δε γνωρίζω τι συμβαίνει στην περίπτωση των κοινών δηλώσεων. Καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιον λογιστή για να σε βοηθήσει στο ερώτημα αυτό.

   1. Καλησπερα έχω κάνει έγραφη για αυλη συνταγή για μένα, μπορώ να κάνω από τον ίδιο υπολογιστή και για τον πατερα μου;

    1. Καλησπέρα! Ναι, φυσικά και μπορείς. Αν σε βγάζει συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σου, μπορείς να κάνεις αποσύνδεση και να συνδεθείς με τα στοιχεία TAXISnet του πατέρα σου για να ενεργοποιήσεις τη δική του άυλη συνταγογράφηση.

 4. Ενεργοποίησα την διαδικασία της άϋλης συνταγογράφησης κανονικά και μου ήρθαν κωδικοί επιβεβ. κινητού & email. ΔΕΝ μου ήρθε όμως στο δηλωμένο κινητό μου ο Κωδικός για τα ραντεβού των εμβολιασμών. ‘Ετσι έχω πρόβλημα με τον εμβολιασμό. Τί κάνω;;;

  1. Καλησπέρα! Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη διαδικασία των ραντεβού για τους εμβολιασμούς του covid-19 και δεν ξέρω να σου απαντήσω.

  1. Καλησπέρα! Στον παραπάνω οδηγό μπορείς να δεις πώς να ενεργοποιήσεις την άυλη συνταγογράφηση. Για τον εμβολιασμό συγκεκριμένα θα ενημερωθείς από τη σελίδα emvolio.gov.gr.

 5. Καλημέρα σας,
  Μπαίνω κανονικά με τους κωδικούς μου taxisnet στο gov.gr όμως όταν φτάσω να συμπληρώσω το ΑΜΚΑ μου βγαίνει ένα μήνυμα ” Η είσοδος στο σύστημα πραγματοποιείται μόνο με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. […]” Σαν να μην αναγνωρίζει ότι οι συγκεκριμένοι κωδικοί taxisnet και ΑΜΚΑ αντιστοιχούν στο ίδιο πρόσωπο. Γνωρίζετε μήπως πως μπορώ να το διορθώσω ή που μπορώ να απευθυνθώ γι’αυτό?
  Ευχαριστώ

  1. Καλησπέρα! Δεν έχω βρει κάπου να διορθώνεται το ΑΜΚΑ στο Taxisnet. Μάλλον είναι αρμοδιότητα αποκλειστικά της εφορίας και θα σου συνιστούσα να απευθυνθείς στην εφορία την οποία υπάγεσαι.

 6. Καλησπερα σας,
  Μπαίνω κανονικά με τους κωδικούς μου taxisnet στο gov.gr όμως όταν φτάσω να συμπληρώσω το ΑΜΚΑ μου βγαίνει ένα μήνυμα ” Η είσοδος στο σύστημα πραγματοποιείται μόνο με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. […]” Σαν να μου λέει οτι μοιράζομαι το taxisnet ή οτι ειμαι κάτω των 18 και δεν εχω δικους μου κωδικους!!! Εντω μεταξύ εχω μπει παλιότερα. Τι μπορεί να συμβαίνει τώρα??

  1. Καλησπέρα! Το ίδιο μήνυμα εμφανίστηκε πρόσφατα και σε άλλον αναγνώστη. Αναρωτιέμαι μήπως είναι κάποιο σφάλμα της πλατφόρμας μετά από ενημέρωση της, ειδικά όταν μου λες πως είχες συνδεθεί επιτυχώς στο gov.gr στο παρελθόν με τους ίδιους κωδικούς.

 7. Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τη Μαρία (21/1/21 στις 22.17). Ο σύζυγός μου με τον οποίο υποβάλλουμε κοινή φορολογική δήλωση έχει εγγραφεί κανονικά στην Άυλη με τους δικούς του κωδικούς Taxisnet. Εγώ διαθέτω ξεχωριστούς κωδικούς από το σύζυγο για την είσοδό μου στο Taxisnet. Όταν φθάνω στο στάδιο της εγγραφής στην ΗΔΙΚΑ μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα που γράφει και η Μαρία: ” Η είσοδος στο σύστημα πραγματοποιείται μόνο με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Τα έμμεσα μέλη (π.χ. σύζυγοι … είναι απαραίτητο να εκδώσουν προσωπικούς κωδικούς taxisnet για την είσοδό τους στο σύστημα […]”. Μα προσωπικούς κωδικούς έχω ήδη! Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε τι συμβαίνει??

   1. Υπέβαλα ερώτημα στη φόρμα όπως προτείνατε και μου το λύσανε. Μάλλον είχε κολλήσει η πλατφόρμα…
    Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα ” Η είσοδος στο σύστημα πραγματοποιείται μόνο με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Τα έμμεσα μέλη (π.χ. σύζυγοι … είναι απαραίτητο να εκδώσουν προσωπικούς κωδικούς taxisnet για την είσοδό τους στο σύστημα […]”.
    Ευχαριστώ θερμά

    1. Τέλεια! Σε ευχαριστώ που το επισήμανες γιατί θα βοηθήσεις κι άλλους με το ίδιο πρόβλημα.

 8. Καλησπέρα! προσπαθώ να ενεργοποιήσω αυλη συνταγογράφηση στην μητέρα μου και όταν δίνω το ΑΜΚΑ της με πετάει ένα μήνυμα σε κόκκινο χρώμα και δε μου αφήνει να προχωρήσω. Λέει κάτι για ανήλικα. η μητέρα είναι 94 ετών συνταξιούχος. έχει δικό της ΑΦΜ και ΑΜΚΑ

 9. Εγώ είμαι ήδη εγγεγραμμένη στην άυλη συνταγογράφηση αλλά η ανήλικη κόρη μου όχι
  Τι διαδικασία εγγραφής χρειάζεται να ακολουθήσω ;

  1. Καλημέρα! Στις επίσημες οδηγίες υπάρχει ερώτηση «Μπορεί να ενεργοποιηθεί η άυλη συνταγογράφηση για έναν ανήλικο;» και η απάντηση είναι η εξής: «Ναι, μπορεί να το κάνει ο γονέας του παιδιού εισάγοντας τον ΑΜΚΑ του παιδιού, αρκεί να το έχει δηλώσει ως προστατευόμενο μέλος. Μπορεί να επαναλάβει τη διαδικασία για κάθε προστατευόμενο τέκνο με τον ίδιο τρόπο, εισάγοντας κάθε φορά τον αντίστοιχο ΑΜΚΑ.». Οπότε δοκίμασε στο βήμα 7 του παραπάνω οδηγού να πληκτρολογήσεις τον ΑΜΚΑ του παιδιού.

 10. Ενώ στον ΕΦΚΑ εμφανίζομαι με το σωστό επίθετο, στη αίτηση για την άυλη εμφανίζεται το πατρικό μου επίθετο γεγονός που δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω. Πως διορθώνεται;

 11. Είχα εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση και είχαν γίνει επιτυχείς εφαρμογές με τις ειδοποιήσεις προς εμένα για τα εμβόλια κατά του κορονοιού . Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα η συνταγογράφηση φαρμάκου από γιατρό με άυλη συνταγογράφηση δεν είναι δυνατή, γιατί όπως λέγουν δεν είμαι στην άυλη συνταγογράφηση.
  Ευχαριστώ
  Νίκος Κουβαράς

  1. Καλημέρα! Μπες ξανά στην πλατφόρμα της άυλης συνταγογράφησης ακολουθώντας τα βήματα 1 έως 9 του παραπάνω οδηγού. Αν δεις ότι έχουν εισαχθεί τα στοιχεία επικοινωνίας σου, τότε από πλευράς σου είσαι οκ και δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Από εκεί και πέρα, το πρόβλημα βρίσκεται είτε στον γιατρό και στην πλατφόρμα που εκείνος χρησιμοποιεί για συνταγογράφηση φαρμάκων, είτε στην ίδια την πλατφόρμα της άυλης συνταγογράφησης όπου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους περιγράψεις το πρόβλημα σου.

 12. Εγώ έκανα κανονικά την εγγραφή, αλλά στην προσπάθεια εισόδου για εγγραφή της συζύγου, βάζοντας τους κωδικούς της του Taxisnet, βγάζει το παρακάτω μήνυμα σε κόκκινο πλαίσιο, δεν εμφανίζει την καρτέλα με τα στοιχεία της και δεν πάει παρακάτω:

  Η είσοδος στο σύστημα πραγματοποιείται μόνο με τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet.
  Τα έμμεσα μέλη (π.χ. σύζυγοι που κάνουν κοινή φορολογική δήλωση, τέκνα άνω των 18 ετών) είναι απαραίτητο να εκδώσουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet για την είσοδό τους στο σύστημα.
  Εναλλακτικά, μπορούν να εγγραφούν σε οικογενειακό ιατρό απ’ ευθείας σε οικεία Μονάδα Υγείας ή σε ιδιώτη συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ.

 13. Είμαι εργαζόμενη στην Γερμανία, ασφαλισμένη σε γερμανικό ταμείο και βρίσκομαι στην Ελλάδα εδώ και ένα χρόνο με άδεια μητρότητας. Το ελληνικό μου ΑΜΚΑ είναι ανενεργό από τη στιγμή που άρχισα να εργάζομαι στη Γερμανία, υπάρχει διαδόχικη ασφάλιση χωρίς διακοπές. Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ κατά τη συνταγογράφηση τον αριθμό ΕΚΑΑ. Υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στην άυλη με τον ΕΚΑΑ? Ευχαριστώ πολύ.

  1. Καλησπέρα! Δεν αναφέρεται κάτι σχετικό με τον αριθμό «ΕΚΑΑ» στην Άυλη Συνταγογράφηση. Επειδή είναι πολύ συγκεκριμένο το ερώτημα σου, καλύτερα να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους πίσω από το Gov.gr για να σε βοηθήσουν.

 14. Χαίρετε, Μόλις έλαβα δυο παραπεμπτικά στο κινητό μου κι δεν γνωρίζω για ποια εξέταση είναι. Στο ηλεκτρονικό φάκελο υγείας δεν φαίνονται τα παραπεμπτικά, ούτε στη άυλη συνταγογράφηση.
  Ευχαριστώ.

  1. Καλησπέρα! Δε γνωρίζω κι εγώ να σε βοηθήσω. Λογικά ο γιατρός σου ή κάποιος φαρμακοποιός μπορεί να δει παραπάνω πληροφορίες για τα παραπεμπτικά.

 15. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΑΥΛΗ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ?
  ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ? ΕΧΕΙ TAXIS ΚΛΠ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  1. Καλησπέρα! Δε γνωρίζω αν αυτό είναι εφικτό, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί ο ίδιος αριθμός κινητού τηλεφώνου σε δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς. Δεν αναφέρεται πουθενά η περίπτωση αυτή στα εγχειρίδια χρήσης της άυλης συνταγογράφησης. Μπορείς να το δοκιμάσεις να δεις αν θα σε αφήσει η πλατφόρμα να εισάγεις τον αριθμό κινητού. Παρόλα αυτά μπορείς να το αφήσεις κενό και να συμπληρώσεις μονάχα το email.

 16. Η κόρη μου δεν μπορεί να βγαλει το freedom pass ενώ εχει τις προυποθεσεις και υποψιαζομαι πως το συστημα εχει μπλεχτει γιατί την είχα γραψει εγω στην αυλη οταν ηταν μικροτερο απο 18 ετων με το δικο μου e mail και κινητο. Γι αυτο τα SMS για τα εμβολια ήρθαν στο δικο μου κινητο και e mail.
  Έχει κλεισει τα 18 φετος τον Φεβρουάριο και πρόσφατα έβγαλε κωδικούς στο Taxis.
  Προσπαθώ λοιπόν να συνδεθώ στην άυλη και με τους δικούς μου και με τους δικούς της κωδικούς αλλά δεν μπορώ.
  Τι πρεπει να κάνω ?

Αφήστε μια απάντηση

Όλα τα σχόλια περνούν από στάδιο έγκρισης πριν δημοσιευτούν. Να έχετε υπομονή. Οποιαδήποτε προσβλητικά ή spam σχόλια διαγράφονται άμεσα.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτού πατήσετε την επιλογή για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας, βεβαιωθείτε πως έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου του fomo.gr και πως συμφωνείτε με αυτήν.